My style rocks: Η ατάκα «φωτιά» της Χριστοπούλου σε παίκτρια - «Καλά κάνεις και έχεις...»

Τι συνέβη;

My style rocks: Η ατάκα «φωτιά» της Χριστοπούλου σε παίκτρια - «Καλά κάνεις και έχεις...»

Ακόμη μια μικροένταση σημειώθηκε ανάμεσα σε παίκτρια του My style rocks και την κριτή, Έλενα Χριστοπούλου. Απογοητεύτηκε με την στιλιστική της επιλογή και δεν δίστασε να της πετάξει την ατάκα «φωτιά» «καλά κάνεις και έχεις ταχυκαρδία».

Η Στέλλα Πάσσαρη η οποία ήταν η νικήτρια του περασμένου Gala ήταν εκείνη που επέλεξε το σημερινό copcet. Όλα τα κορίτσια λοιπόν έπρεπε να ντυθούν με ένα «Little Black Dress». Ωστόσο, ήταν εκείνη που δεν κατάφερε επίσης, να μπει στο συγκεκριμένο concept.

«Έχω ταχυπαλμία», είπε η παίκτρια με την Έλενα Χριστοπούλου να της απαντά: «Καλά κάνεις και έχεις ταχυπαλμία αν αυτό έχει να κάνει με το look σου, έχεις ένστικτο». Μάλιστα, η Στέλλα Πάσσαρη στην συνέχεια εξήγησε το λόγο που επέλεξε αυτό το φόρεμα.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα είχε βάλει και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

Ατάκα «φωτιά» είχε πετάξει και σε άλλη παίκτρια

"Δεν σε καταλαβαίνω! Δεν περίμενα να σε δω έτσι!" Άφωνη έμεινε η Χριστοπούλου με παίκτρια στο αποψινό My Style Rocks Gala! Η ίδια όπως τόνισε δεν πίστευε στα μάτια της την εμφάνιση που επέλεξε η διαγωνιζόμενη!

Η Γεωργία Σιακαβάρα πίστευε πως είχε κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις απόψε, ωστόσο αυτό άλλαξε, όταν μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Χαρακτηριστικά είπε, “Δεν περίμενα να σε δω ντυμένη έτσι σήμερα. Δηλαδή δεν σε καταλαβαίνω. Καταρχήν, είναι πολύ άβολο αυτό που βλέπω γιατί είσαι πάρα γυμνή! Όχι γυμνή συντηρητικά, δεν το λέω από συντηρητισμό, είσαι πολύ γυμνή! Κάτι το οποίο δεν χρειάζεσαι. Είτε κάτω από τη σκηνή είτε πάνω στη σκηνή είτε ως θεατής, δεν μπορώ να το τοποθετήσω πουθενά αυτό το λουκ. Δηλαδή μπορώ να το τοποθετήσω μόνο σαν να έχεις ντυθεί αποτυχημένα χανουμάκι. Δηλαδή απόκριες!”

“Στο λέω με πάρα πολύ αγάπη και σεβασμό. Η περούκα είναι πλαστική και όλο πάρα πολύ. Για μένα δεν είναι κιτς αυτό, γιατί το κιτς το ορίτζιναλ το εκτιμώ βαθιά, το κιτς είναι άποψη. Το μόνο σικ επάνω σου είναι, για άλλη μια φορά, το πρόσωπο σου που αυτό κερδίζει σήμερα. Με κερδίζει η λάμψη των ματιών σου και πόσο αριστοκρατική είσαι στο πρόσωπο. Έχω χάσει εντελώς όλο το υπόλοιπο”.