Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Κάγκελο» με την ατάκα για το γάμο της με τον Βασάλο - «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι»

Τι είπε;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Κάγκελο» με την ατάκα για το γάμο της με τον Βασάλο - «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι»

Μια ατάκα που τους άφησε όλους «κάγκελο» πέταξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γάμο της, με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Βασάλος. «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι και να μην το ξέρετε», είπε μεταξύ άλλων και άφησε «παγάκι» τον Νίκος Μουτσινά.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον όμορφο έρωτα που ζει εδώ και μερικά χρόνια, συγκεκριμένα, μετά το τέλος του Survivor όπου είχαν πάρει και οι δυο μέρος.

Η Ευρυδίκγ Βαλαβάνη, μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω βαρεθεί πια. Εκεί που ήμουν υπέρ του γάμου, δεν θέλω να με ρωτάνε για γάμους και παιδιά. Κουράστηκα! Και όχι τίποτα άλλο, μπορεί σε γάμους και φίλους να ξεκινάνε προσδοκίες που μετά σε ζαλίζουν. Όποτε θέλουμε θα παντρευτούμε. Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι και να μην το ξέρετε!».

Το σκυλάκι που έχουν με τον Βασάλο στο σπίτι το έχει δει; Είναι μια σκέτη γλύκα.

Από την άλλη τι δεν της αρέσει στον Βασάλο;

«Εγώ κάνω πλέον μόνη μου γυμναστική γιατί ξυπνάω πρωί και ο Κωνσταντίνος κοιμάται. Κοιμάται, του αρέσει ο ύπνος. Είμαστε τρία χρόνια μαζί και είναι ωραία η καθημερινότητα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η γκρίνια του λίγο. Τώρα θα με βλέπει και θα λέει ότι λέω τα ίδια. Εντάξει δεν είναι γκρινιάρης, λίγο. Θέλει ξύλο. Εγώ γκρινιάζω περισσότερο αλλά είμαι γυναίκα. Είμαστε ένα νορμάλ, φυσιολογικό ζευγάρι που γκρινιάζει και υπάρχουν κάποιοι τσακωμοί, αλλά μέχρι εκεί. Ο λόγος που μπορεί να τσακωθούμε είναι ότι πετάει παντού τα ρούχα του. Είναι πολύ ακατάστατος», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσο για το Survivor all star

«Νοσταλγώ! Ξεκάθαρα μου λείπουν αυτές οι στιγμές. Θα ξαναπήγαινα, αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Είναι βασικά το οικονομικό. Και κυρίως ότι είμαι μια κοπέλα στα 32 ή όποτε θα γίνει και στόχος μου είναι να κάνω μια οικογένεια και ένα παιδάκι. Αυτό είναι λίγο επίπονο για μια γυναίκα. Το σώμα μου υπέφερε και υποφέρει ακόμα. Αλλά θα το ξαναέκανα!», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.