My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια που παίρνει τον επιπλέον βαθμό

Ο λόγος για την...

My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια που παίρνει τον επιπλέον βαθμό

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks ολοκληρώθηκε σήμερα και ανακοινώθηκε η νικήτρια από την Κατερίνα Στικούδη, η οποία πήρε και τον επιπλέον βαθμό για το Gala της Παρασκευής. Ποια κατάφερε να πάρει τους περισσότερους ψήφους;

Η Janna Sireac και η Κιάρα Μαρκέζη κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο τις συμπαίκτριες τους, όσο και τους τρεις κριτές, Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά. Ωστόσο, μια κατάφερε να κερδίσει στο σημερινό επεισόδιο.

Τον τελικό λόγο έχουν πάντα οι κοπέλες οι οποίες αποφασίζουν ποιες από τις δυο θα είναι η μεγάλη νικήτρια της ημέρας. Έτσι σήμερα, αποφάσισαν πως η Janna Sireac ήταν εκείνη που άξιζε να πάρει τον επιπλέον βαθμό.

Νωρίτερα ο Λάκης Γαβαλάς έγινε έξαλλος με την Ευρυδίκη και το ξέσπασμα που έκανε για τους βαθμούς.

Ποια κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο;

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My style rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!