Η απίστευτη αλλαγή του Γιάννη Σπαλιάρα - Δεν πάει το μυαλό σας πως κούρεψε τα μαλλιά του

Αδιανόητη αλλαγή

Η απίστευτη αλλαγή του Γιάννη Σπαλιάρα - Δεν πάει το μυαλό σας πως κούρεψε τα μαλλιά του

Μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του πραγματοποίησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις ανάγκες του ρόλου της στην σειρά που πρωταγωνιστεί. Δεν πάει το μυαλό σας πως κούρεψε τα μαλλιά του ο ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στην Τεχεράνη.

Πρόκειται να ενσαρκώσει έναν βυζαντινό στρατηγό και χρειάστηκε να προβεί σε μεγάλες όπως φαίνεται αλλαγές για τον ρόλο του. Μάλιστα, οι αλλαγές αυτές μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Η παραγωγή της σειράς του ζήτησε να αλλάξει τα μαλλιά του και έτσι και έκανε, όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες.

Να πούμε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις ανάγκες του ρόλου του επίσης, κάνει μαθήματα τοξοβολίας και ξιφασκίας και θα εμφανίζεται με πανοπλίες στα επεισόδια.

Γιάννης Σπαλιάρας

Μαλλιά

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός είχε ένα περιστατικό με την υγεία του και μας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά τι είχε συμβεί.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε μιλήσει ανοικτά για την πιο πολυσυζητημένη δήλωσή του για τις "4000"

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μιλάει ανοικτά για την πιο πολυσυζητημένη δήλωσή του για τις "4000 γυναίκες" που έχουν κοιμηθεί μαζί του! «Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε» σχολίασε ο ηθοποιός!

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε ταράξει την ελληνική showbiz, όταν πριν από λίγα χρόνια είχε δηλώσει πως έχει κοιμηθεί με 4000 γυναίκες.

Έτσι, λίγα χρόνια αργότερα, και ενώ ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλησε να σχολιάσει εκείνη τη δήλωσή του.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000 ..Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια ..θα μου πεις ρε Σπαλ τόσα χρόνια στο χώρο είσαι δεν ήξερες ότι θα προκαλέσεις με κάτι τέτοιο?Και θα το δεχτώ .. όλοι εσείς οι πιτσιρικάδες που με ακολουθείτε μην κυνηγάτε το ρεκόρ γιατί να ξέρετε μεγαλώνοντας κ ρίχνοντας ματιές προς τα πίσω οι γυναίκες κ τα ακριβά αυτοκίνητα κ όλα αυτά δεν μένουν στην μνήμη ..δεν λέω καλά είναι κ αυτά κ καλό είναι κάποιος να πετυχαίνει τους στόχους του είτε είναι αμάξι ή γυναίκα ή επαγγελματική επιτυχία για να μην έχει απωθημένα ..αλλά ένα ακριβό αυτοκίνητο κ το χθεσινοβραδινό one night stand δεν θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο ...αν κάτι μου έχει μείνει από όλα αυτά που έχω κάνει κ με έχει επηρεάσει είναι τα ταξίδια ...SPAL» έγραψε στο Instagram.