Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ράδιο Αρβύλα: Εξαψήφιος ο αριθμός που παρακολούθησαν την εκπομπή τους

Απίστευτο!

Ράδιο Αρβύλα: Εξαψήφιος ο αριθμός που παρακολούθησαν την εκπομπή τους
News 13.02.2020 00:22

Μπορεί η Ράδιο Αρβύλα να σταμάτησαν να παίζουν στην την τηλεόραση, ωστόσο επέστρεψαν μέσα από το διαδικτυακό τους κανάλι με μια εκπομπή αλά GNTM. Μάλιστα, την συγκεκριμένη εκπομπή παρακολούθησε χιλιάδες κόσμος με τον αριθμό να είναι εξαφήφιος.

Ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του σάρωσαν ακόμη και εκτός τηλεόρασης, μετά την απόφαση τους να αποχωρήσουν από τον ΣΚΑΙ, κάτι που σήκωσε ντόρο ανάμεσα στους ίδιους με το κανάλι. Η κόντρα όμως έλαβε γρήγορα τέλος.

Μπορεί να είναι η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο κατάφερε να σαρώσει σε προβολές στο Youtube. Στην αρχή, είχαν δέκα χιλιάδες συνδρομητές, μετά όμως την εκπομπή 40,1 χιλιάδες.

Μάλιστα, οι προβολές της εκπομπής έχουν φτάσεις τις 350.000 και συνεχώς ανεβαίνει.

Θ συνεχίσουν διαδικτυακά οι Ράδιο Αρβύλα;

Οι Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν την φετινή σεζόν να επιστρέψουν αλλά διαδικτυακά. Μάλιστα έβγαλαν ανακοίνωση για το μέλλον των εκπομπών τους. Θα συνεχίσουμε ή όχι να τους βλέπουμε αυτή την φορά μέσω του διαδικτυού και του καναλιού τους στο youtube;

Αφού ο ΣΚΑΙ αλλά και οι ίδιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους, επέστρεψαν αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο αυτή την φορά.

Η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα έχει πλέον το δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ενώ καλεί όλους τους φίλους της εκπομπής να εγγραφούν στο κανάλι τους στο Youtube ώστε να ξεκινήσουν τις live streaming εκπομπές τους.

Στις αναρτήσεις τους μάλιστα έχουν και το καθιερωμένο ανέκδοτο της εκπομπής.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση τους όμως:

«Φίλες, φίλοι, αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την αγάπη σας όπως την εκφράσατε στα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια που μας στείλατε για το πρώτο διαδικτυακό μας «δοκιμαστικό» επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας. Μας δώσατε μεγάλη ώθηση. Το επεισόδιο ανέβηκε στο επί της ουσίας ανενεργό κανάλι μας στο YouTube, το οποίο είχε μόλις 10.000 subscribers και όμως σε μια εβδομάδα το έχουν παρακολουθήσει 350.000 άνθρωποι και ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς. Σας ευχαριστούμε λοιπόν πολύ για τη βοήθειά σας να το διαδώσουμε.
Λόγω της αποκλειστικής ενασχόλησής μας μέχρι στιγμής με την τηλεοπτική μας δραστηριότητα, τώρα επί της ουσίας προσπαθούμε να στήσουμε σωστά τη διαδικτυακή μας παρουσία.
Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε αυτήν την σχέση και την επικοινωνία μαζί σας μέσω του διαδικτύου, ακόμα και όταν επιστρέψουμε τηλεοπτικά. Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας στο να συγκεντρώσουμε όλους τους φίλους της εκπομπής στο YouTube κανάλι μας, ώστε να ξεκινήσουμε τις ζωντανές Live Streaming εκπομπές».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Κανάκης: «Πόλεμος» μεγατόνων με τον ΣΚΑΪ! Παίρνει το Ράδιο Αρβύλα και πηγαίνει σε άλλο κανάλι;

Αντώνης Κανάκης: Στα «μαχαίρια» για το Ράδιο Αρβύλα! Θα επιστρέψει τελικά η εκπομπή;

Διαβάστε περισσότερα news στο Υοuweekly.gr

Share