Η Βίκυ Καγιά πόζαρε χωρίς μακιγιάζ - Το κόκκινο τοπ της έκλεψε την παράσταση

Έβγαλε το μακιγιάζ της αλλά έβαλε «τίγκα» κοσμήματα

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε χωρίς μακιγιάζ - Το κόκκινο τοπ της έκλεψε την παράσταση

Η Βίκυ Καγιά τόλμησε και πόζαρε χωρίς μακιγιάζ, αν και το κόκκινο τοπ της έκλεψε την παράσταση στην φωτογραφία που ανέβασε! Χωρίς ίχνος κόμπλεξ, έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram και έβαλε φωτιά από likes και σχόλια.

Εξάλλου η παρουσιάστρια του GNTM και μοντέλο, δεν έχει ανάγκη από πολλά πολλά για να αναδείξει την φυσική της ομορφιά. Η ίδια, φροντίζει ευλαβικά την επιδερμίδα της και αποφεύγει τα βαριά και πολλά προϊόντα.

Η Βίκυ Καγιά, αναπόλησε το καλοκαίρι και έκανε σχετική ανάρτηση από νησί της Ιταλίας στο οποίο βρέθηκε. Χωρίς μακιγιάζ, με χρυσά κοσμήματα και κόκκινο τοπ έκλεψε τις εντυπώσεις και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι less is more! Δείτε την σχετική ανάρτηση αλλά δείτε την και 10 χρόνια πριν! Είναι ίδια

Πώς να φαίνεσαι ωραία χωρίς μακιγιάζ σαν την Βίκυ Καγιά

#1 Δώσε το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου
Τα φρύδια μας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του προσώπου μας. Δεν είναι τυχαίο πως η παραμικρή αλλαγή σε αυτά, είναι ικανή να αλλάξει ολόκληρη την όψη μας. Σε ένα φυσικό πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ, τα φρύδια αποτελούν το κέντρο της προσοχής. Είναι αναγκαίο να επιλέξεις το σωστό χρώμα και σχήμα που τους ταιριάζει. Αν δεν έχεις πυκνά φρύδια εκ γενετής, τότε εφάρμοσε σε αυτά σε καθημερινή βάση ένα μείγμα από καστορέλαιο και βιταμίνη Α και σύντομα θα δεις μεγάλη διαφορά.

#2 Τόνισε τα μάτια σου
Οι βλεφαρίδες παίζουν μεγάλο ρόλο στην όψη και το σχήμα των ματιών μας. Μπορείς να τους δώσεις ανύψωση με ένα ψαλίδι βλεφαρίδων και στη συνέχεια να τις περάσεις με ένα διάφανο gel. Αν δεν σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα, μπορείς ακόμη να τοποθετήσεις extensions. Από την άλλη, για να απομακρύνεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, πρέπει πέρα από τη βελτίωση της διατροφής σου, να λαμβάνεις τροφές με σίδηρο και Βιταμίνη Β. Αν δε χρησιμοποιείς κρέμες ματιών, προτίμησε αυτές με τη λευκαντική δράση ή εκείνες που περιέχουν ρετινόλη. Οι κρύες κομπρέσες με μέντα ή πράσινο τσάι είναι εξίσου πολύ χρήσιμες.

#3 Λεύκανε τα δόντια σου
Ένα λαμπερό χαμόγελο είναι ικανό να απογειώσει την όψη του προσώπου σου. Ως εκ τούτου, βεβαιώσου πως τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να δείχνεις ελκυστική. Μην ξεχνάς να βουρτσίζεις τα δόντια σου, ειδικά αφότου πιεις καφέ ή κρασί. Αν τα δόντια σου είναι εκ φύσεως γκρίζα ή κιτρινισμένα, κάνε μία επαγγελματική λεύκανση, σε περίπτωση που η οδοντόπαστα δεν κάνει τόση καλή δουλειά όση θα ήθελες.