"Βόμβα" για τον Χρήστο Μάστορα - Πάει σε εκπομπή του Open tv

Που θα τον δούμε;

"Βόμβα" έσκασε μόλις τώρα για τον Χρήστο Μάστορα, καθώς πάει σε εκπομπή του Open tv, την οποία και δεν περίμενε κανείς! Ο τραγουδιστής μετά το μικρό του τηλεοπτικό διάλειμμα είναι έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά!

Την αποκάλυψη έκαναν στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη, ο Χρήστος Μάστορας, αναμένεται να εμφανιστεί σε μουσικό ριάλιτι.

Και το όνομα αυτού, Just the 2 of us, το οποίο και επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με εκπλήξεις. Πριν από αυτό θυμίζουμε πως τον Χρήστο Μάστορα τον είχαμε δει και στο X- Factor, αλλά και στο Rising Star, ξανά στην θέση του κριτή.

Ωστόσο τώρα και έπειτα από τα όσα είχαν ακουστεί για τους κριτές του Just the 2 of us, θα τον δούμε σύντομα και πάλι πίσω στον αγαπημένο του ρόλο.

Χρήστος Μάστορας: Με τις «Μέλισσες» πήγε σε εκπομπή του ALPHA! Αυτό δεν το θυμάται κανείς...

Ο Χρήστος Μάστορας με το συγκρότημα «Μέλισσες» ξεκίνησαν την καριέρα τους το Μάιο του 2008 και από τότε εκτοξεύτηκε στα ύψη. Μάλιστα, είχαν βρεθεί σε εκπομπή του ALPHA, κάτι που σίγουρα δεν θυμάται κανείς, το 2012.

Αρχικά, τα μέλη μαζί με τον τραγουδιστή ήταν πέντε, ενώ σήμερα είναι μόνο τρεις. Έχουν κατακτήσει πολλά βραβεία, ενώ πολλά τραγούδια τους έχουν μείνει για πολύ καιρό στα top 10 των ελληνικών μουσικών chart.

Το 2012 λίγο πριν ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία είχαν βρεθεί στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» που προβαλλόταν στον ALPHA με μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, είχαν τραγουδήσει μερικές από τις επιτυχίες τους, όπως το «Πίκι πίκι»

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε βγει η είδηση πως το συγκρότημα διαλύεται, κάτι που ο ίδιος είχε διαψεύσει.