Παρουσιάστρια η Άννα Βίσση - Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά το Star Academy με το Νίκο Καρβέλα

Σε ποιο κανάλι θα την δούμε

Παρουσιάστρια η Άννα Βίσση - Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά το Star Academy με το Νίκο Καρβέλα

Τελευταία φορά που είδαμε την Άννα Βίσση στην ελληνική τηλεόραση ήταν τότε που ήταν στην κριτική επιτροπή του Star Academy με το Νίκο Καρβέλα, στο OPENtv. Μετά από 3 χρόνια, λοιπό, γιατί αυτό έγινε το 2017 αποφάσισε να γίνει ξανά παρουσιάστρια.

Η, αγαπημένη όλων, τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει στροφή κι έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Η διοίκηση της ΕΡΤ θέλει την Άννα Βίσση για μια νέα εκπομπή που ετοιμάζεται στο κρατικό κανάλι και θα κάνει πρεμιέρα σύντομα. Αυτό τουλάχιστον λέει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι #Yes.

«Εάν νομίζετε ότι η Άννα Βίσση δεν ταιριάζει στη δημόσια τηλεόραση κάνετε μέγα λάθος. Πάει παντού και πάει με όλα επειδή είναι μία θεά. Η ΕΡΤ ετοιμάζει μία νέα εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα.

Πρωταγωνιστές είναι διάφορες προσωπικότητες από όλους τους χώρους, οι οποίοι θα κάνουν πολύ ωραίες κουβέντες μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, μπορεί να είναι η Άννα Βίσση μαζί με μία άλλη καλλιτέχνιδα και να πουν διάφορα πράγματα. Είναι ένα πολύ ωραίο πάντρεμα και ιδέα.

Η τραγουδίστρια ακούει πολύ προσεκτικά αυτή την πρόταση. Εκείνη θα πει τι θέλει να κουβεντιάσει με τον άλλον και δεν θα τη βάλει κανείς να ρωτήσει κάτι που δεν θέλει η ίδια» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του OPEN.

Δείτε το video με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι #Yes

Και μιας και θυμηθήκαμε το Star Academy να σας θυμίσουμε κι εσάς έναν επικό καυγά που είχαν στον αέρα η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας

Αμέσως μετά την ερμηνεία της Ειρήνης Ασιαλέμ, η Άννα Βίσση της άσκησε κριτική, γιατί δεν πατούσε σωστά στις νότες. "Ξέρεις τι θα πει στονάρω;" ρώτησε την παίκτρια, και κάπου εκεί πετάχτηκε ο Νίκος Καρβέλας για να εξηγήσει, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό της τραγουδίστριας.

«Ότι δεν «πατάω» τις νότες» έσπευσε να πει ο Νίκος Καρβέλας

"Γιατί με διακόπτεις, Νίκο; Σε ρώτησε κανένας εσένα; Είχες την ευκαιρία σου να μιλήσεις!" τον παρατήρησε, με τον Καρβέλα να ανταπαντά: "Ωραία, να φύγω; "Όχι να μείνεις, αλλά να μη μιλάς", τον έκοψε η Άννα Βίσση. Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί: