Αντετοκούνμπο: Θα λιώσεις με αυτή τη selfie - O Giannis αγκαλιά με τον γιο!

Ότι πιο γλυκό έχουμε δει σήμερα!

Αντετοκούνμπο: Θα λιώσεις με αυτή τη selfie - O Giannis αγκαλιά με τον γιο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πριν λίγες ημέρες μπαμπάς και αυτή η φωτογραφία που ανέβασε θα σε κάνει να λιώσεις!

Ο Greek Freak είναι πλέον ένας υπερήφανος μπαμπάς καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα ο MVP έχει ήδη αναρτήσει και άλλη φωτογραφία ενώ ήταν εκείνος που μέσω των social media ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού στην οικογένεια!

Έτσι και την Πέμπτη το πρωί ο Αντετοκούνμπο ανέβασε άλλη μια φωτογραφία, που είναι και η πρώτη selfie του μικρού. Όπως και τις άλλες φορές ο Giannis φρόντισε να καλύψει το πρόσωπο του μικρού βάζοντάς του αυτή τη φορά γυαλιά. Ο μπασκετμπολίστας του MBA κρατά στην αγκαλιά το μωρό και η εικόνα είναι απλά γλυκιά!

"Εγώ και ο τυπάρας" έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην λεζάντα, ο οποίος σε αντίστοιχη φωτογραφία που ανέβασε την Τετάρτη "έριξε" το Instagram!

Δείτε την γλυκιά selfie

Γιάννης Αντετοκούνμπο αγκαλιά με γιο

Η ημέρα που ο Giannis έγινε πατέρας - Η πρώτη φωτογραφία του μικρού Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάλλον διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του καθώς πέρα από τα επαγγελματικά του, στα οποία οφείλουμε να πούμε πως... "πετάει", ζει πλέον και την πατρότητα.

Ο Giannis έγινε για πρώτη φορά πατέρας με την σύντροφό του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, να φέρνει στον κόσμο τον βράδυ της Δευτέρας ένα υγιέστατο αγοράκι!

Μάλιστα το μωράκι θα ονομαστεί Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο, παίρνοντας έτσι το όνομα του παππού του που έφυγε πριν λίγα χρόνια από την ζωή.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό η σύντροφός, όπως είχαμε ήδη γράψει στο Youweekly.gr, ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο Greek Freak έκανε γνωστό τον ερχομό του παιδιού του με με γλυκιά ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα ο σταρ των Μπακς ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του, του οποίου φυσικά είχε φροντίσει να καλύψει το πρόσωπο με ένα χαμογελαστό emoji-μωρό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε δε στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Ο Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο είναι στο σπίτι"!

Είναι πολύ γλυκιά δεν νομίζεται;