Ιωάννα Τούνη: Πιο καυτή και αδυνατισμένη από ποτέ! Η φωτογραφία με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέριες

"Έριξε" το Instagram!

Ιωάννα Τούνη: Πιο καυτή και αδυνατισμένη από ποτέ! Η φωτογραφία με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέριες

Η Ιωάννα Τούνη πιο καυτή και αδυνατισμένη από ποτέ στην νέα της ανάρτηση. Η φωτογραφία με κόκκινα εσώρουχα που έβαλε "φωτιά" στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τα likes να πέσουν βροχή με την εκρηκτική της παρουσία.

Η Ιωάννα είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες και σε κάθε της ανάρτηση κάνει τα αρσενικά να παραλληρούν και όχι αδίκως.

Σε πρόσφατης ανάρτηση ανέβασε μια φωτογραφία με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες και άναψε φωτιές. Η ίδια είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ και έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα.Είδατε την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες μέρες με τον αγαπημένο της και μάζεψε χιλιάδες likes;

Άλλωστε γυμνάζεται συχνά και προσέχει όπως μπορεί την διατροφή της χωρίς όμως να κάνει υπερβολές και στερήσεις.

«Έτσι για την ιστορία.. Ήταν Τετάρτη και ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ στον καναπέ, περιμένοντας να πάει 2:40 π.μ ώστε να κλείσει το ενσαγιάρ και να πάω να με βγάλει φωτογραφία ο κολλητός μου στην βίντατζ πολυθρόνα που είχα σταμπάρει στον διάδρομο της τουαλέτας» έγραψε.

Ιωάννα Τούνη: Πήγε ταξίδι με τον σύντροφό της και "έριξε" το Instagram! Ανέβασε τις πιο εκρηκτικές φωτογραφίες!

Η Ιωάννα Τούνη πήγε ένα ταξίδι - απόδραση με τον σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρετζή και με τις φωτογραφίες που ανέβασε "έριξε" το Instagram! Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά, ανέβασε τις πιο εκρηκτικές εικόνες και προκάλεσε πανικό!

Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι πιο αγαπημένο από ποτέ και αυτό φαίνεται κάθε φορά που οι δυο τους κάνουν μιας κοινή εμφάνιση, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Τούνη ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram.

Έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, Λουτρά Πόζαρ.

Τo Instagram, πήρε "φωτιά" με τις φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη!

τούνη instagramτούνη σύντροφοςΙωάννα Τούνη σχέση