Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνατισμένη και πιο κομψή από ποτέ - Δείτε τι φόρεσε

Πήγε στη συναυλία του Ρέμου στο Tae Kwon Do!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνατισμένη και πιο κομψή από ποτέ - Δείτε τι φόρεσε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει χάσει τον τελευταίο καιρό μερικά κιλά και φαίνεται πως της ταιριάζει. Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στο Tae Kwon Do και ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε!

Η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου βρέθηκε μαζί με πολλούς ακόμα celebrities στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Tae Kwon Do και ήταν άκρως εντυπωσιακή αν και το ντύσιμό της ήταν απλό, όπως άλλωστε άρμοζε στην εκδήλωση. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι - που είναι must have για την ντουλάπα μιας γυναίκας - το οποίο συνδύασε με ένα τζιν τζάκετ το οποίο είχε μεταλλικές λεπτομέρειες.

Το σύνολο έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με το λεοπάρ της φουλάρι αλλά και με την μαύρη στέκα που φόρεσε στα μαλλιά. Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα άφησε ένα υπονοούμενο για το αν έχει ταίρι, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα μποτάκια, με τρούκς που ταίριαζαν απόλυτα με το λουκ!

Δείτε και πείτε μας! Δεν είναι πολύ όμορφη;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στομ Tae Kwon Do

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αδυνατισμένη

"Τσάκωσαν" την Κωσταντίνα Σπυροπούλου με απίστευτο τζιν - Τι επέλεξε να φορέσει

Για ψώνια «τσάκωσαν» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από λίγες ημέρες σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η παρουσιάστρια είναι πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά, και το τζιν καμπάνα παντελόνι της το απέδειξε.

Μπορεί να μην την βλέπουμε τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση, ωστόσο είναι ένα πρόσωπο που πάντα βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες «έσκασε» η είδηση πως είναι ξανά ερωτευμένη και είχε απαντήσει δημόσια αν ισχύει ή όχι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγαπάει την μόδα - καθώς μην ξεχνάμε και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιούσε όταν παρουσίαζε τα My style rocks - για αυτό όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο κάνει τα ψώνια της σε αγαπημένα καταστήματα.

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε χθες την παρουσιάστρια να κάνει τις βόλτες της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και το μάτι μας δεν γινόταν να μην πέσει στο σώμα της. Έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και αυτό φαίνεται, ωστόσο πάντα ήταν και είναι κούκλα.

Τζιν καμπάνα

Τι φόρεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να φορέσει τζιν καμπάνα παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό ζιβάγκο, ένα εντυπωσιακό παλτό και λευκά sneakers.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έξοδος

Εμπορικό κέντρο