Δεν "καίγεται" να παντρευτεί η Κατερίνα Καινούργιου - "Με έχετε βγάλει ότι ψάχνομαι"!

Δείτε τι είπε για τον γάμο!

Δεν

"Γιατί με έχετε βγάλει ότι ψάχνομαι απεγνωσμένα να παντρευτώ" είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της σχολιάζοντας μια δήλωση που είχε κάνει η Σάσα Σταμάτη ότι η μαμά της την πιέζει να παντρευτεί.

Τελικά την ενδιαφέρει να παντρευτεί ή όχι; Τι είπε η όμορφη παρουσιάστρια;

Η όλη συζήτηση ξεκίνησε όταν στην εκπομπή σχολίαζαν την δήλωση της Σταμάτη ότι η μητέρα της την πιέζει να παντρευτεί με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει μεταξύ άλλων ότι " H Σάσα θέλει να παντρευτεί για να χαρεί η μαμά της. Οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να παντρευτούν για τον εαυτό τους, όχι για τη μαμά τους".

Εκείνη την ενδιαφέρει να παντρευτεί; Διαβάστε παρακάτω τι είπε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου - Ψάχνεται ή όχι η όμορφη παρουσιάστρια;

"Εμένα ούτε που θα μ’ ένοιαζε! Δεν πάει η μάνα μου με τον πατέρα μου να χτυπιούνται να παντρευτώ» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της λέει για να την πειράξει ότι: «Γενικά δε σε νοιάζει ο γάμος».

Όπως αποκάλυψε η Καινούργιου, που πέρα από την τηλεόραση ασχολείται και με το πάθος της την μόδα δίνοντας μάλιστα χρήσιμες συμβουλές, αυτό που θέλει είναι ένα παιδάκι!

"Να σου πω κάτι; Πραγματικά δε με νοιάζει, αλήθεια. Γιατί με έχετε βγάλει ότι ψάχνομαι απεγνωσμένα να παντρευτώ. Όχι δε με νοιάζει, ας μην παντρευτώ ποτέ μου! Ένα παιδάκι θέλω να κάνω κάποια στιγμή. Γιατί είμαι 35 και τα χρόνια περνούν" αποκρίθηκε στον Γρηγόρη Γκουνταρά και το πείραγμά του η παρουσιάστρια!

Από ότι φαίνεται η παρουσιάστρια δεν "καίγεται" να παντρευτεί και το πιο σημαντικό για εκείνη είναι το παιδί παρά ο γάμος. Σε κάθε περίπτωση της ευχόμαστε τα καλύτερα!