Νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz! Ο Stan ερωτευμένος ξανά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του!

Ποια η νέα του σύντροφος;

Νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz! Ο Stan ερωτευμένος ξανά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του!

Νέο ειδύλλιο έχουμε στην showbiz αφού ο Στράτος Αντιπαριώτης ή αλλιώς Stan είναι ερωτευμένος ξανά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την προηγούμενη σύντροφο του Δήμητρα Μίμη. Ποια είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά;

Ο τραγουδιστής έναν χρόνο μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του με τη Δήμητρα Μίμη, είναι ξανά ερωτευμένος.

Stan συντρόφος

Ο 32χρονος έχει γυρίσει οριστικά καινούρια σελίδα στην προσωπική του ζωή, αφού όπως έδειξε η εκπομπή Happy Day εθεάθη σε έξοδο με τη νέα του σύντροφο.

Η νέα αγαπημένη ονομάζεται Βέρα Σωτηροπούλου και είναι ασκούμενη δικηγόρος. Δείτε και ποιος Έλληνας τραγουδιστής είναι ξάδερφος του

Οι δυο τους απόλαυσαν την βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, ενώ έκαναν αγορές για εκείνη.

Ποιος είναι ο Στράτος Αντιπαριώτης (Stan)

Ο Στράτος Αντιπαριώτης, γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο STAN Αντιπαριώτης (γεν. 1 Αυγούστου 1987) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Έχει καταγωγή από την Πάρο. Εκεί έκανε τα πρώτα του όνειρα για τη μουσική που τόσο αγαπά και κατάφερε να ξεχωρίσει με το στυλ του από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια.

Το όνομά του συγκαταλέγεται στη λίστα των νεώτερων Ελλήνων δημιουργών και καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα fan clubs, την πιο έντονη δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά εκατομμύρια προβολές στα τραγούδια του στο YouTube και σε σημαντικές θέσεις στα ραδιοφωνικά charts.

Το 2016 υπογράφει συμβόλαιο με την Panik Records και ταυτόχρονα ιδρύει τη δική του δισκογραφική εταιρεία ICON MUSIC Records μέσα από την οποία, με τη βοήθεια της ομάδας του, αναδεικνύει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες

Η ενασχόλησή του επίσημα πια με το τραγούδι ξεκινά το 2009 ως δημιουργός και το 2011 ως τραγουδιστής. Ο STAN Αντιπαριώτης έχει στο ενεργητικό του δύο πλατινένιους δίσκους “11:11” (2016) και “Να μ’ερωτευτείς” (2013) κι έναν χρυσό, τον ομώνυμο δίσκο του “STAN” (2012). Το 2014 κυκλοφορεί ένα “Best of +2” άλμπουμ με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες του.

Από τα τραγούδια που γράφει και τραγουδά ο ίδιος, ξεχωρίζουν και γίνονται hit singles τα: “Και Ζηλεύω Που Σ’Έχει”, “Όταν Αγαπάς”, “Με Στεναχωρεί”, “Παράξενο Παιδί”, “Δε Σου Ανήκω”, “Τώρα Λείπω”, “Τετράγωνα”, “Δε Με Ξέρεις”.