Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Τρεις νέες εκπομπές έρχονται στην ΕΡΤ - Δείτε ποιες είναι!

Ποιοι θα αναλάβουν ρόλο παρουσιαστή;

Τρεις νέες εκπομπές έρχονται στην ΕΡΤ - Δείτε ποιες είναι!
News 13.02.2020 16:06

Τρεις νέες εκπομπές έρχονται στο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, σύμφωνα και με το δελτίο τύπου του σταθμού. Ποιες είναι αυτές και ποιοι θα αναλάβουν την παρουσίαση τους; Διαβάστε παρακάτω.

Η ΕΡΤ στο δελτίου τύπου που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Με στόχο την άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών, αλλά και την επιστροφή της δημοσιογραφικής έρευνας στις τηλεοπτικές οθόνες, τρεις νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Αυτές είναι οι νέες εκπομπές που θα δούμε στην ΕΡΤ

Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:15 και μέχρι τις 12:00, η νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Επι-κοινωνία» με τη Μάριον Μιχελιδάκη φέρνει τον παλμό της ζωής μας στις οθόνες. Κεντρικό ρόλο στην εκπομπή θα έχει πάντα η επικαιρότητα, δίνοντας όμως έμφαση στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών. Η δημοσιογραφική ομάδα θα επιμελείται ρεπορτάζ – «φακέλους» για την υγεία, την παιδεία, τη διατροφή, την καινοτομία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, ενώ θα παρουσιάζει και προσωπικές ιστορίες -γνωστών και αγνώστων στο κοινό- σημαντικών ανθρώπων"

Να σημειώσουμε ότι το κανάλι που κάνει αλλαγές στο πρόγραμμά του έκανε πρόταση και σε γνωστό ηθοποιό.

Και το δελτίο τύπου συνεχίζει: "Η αρχισυνταξία είναι της Ολυμπιάδας Μαρίας Ολυμπίτη, της Αρετής Μπίτα και του Σάκη Τσάρα, η σκηνοθεσία του Γιώργου Σταμούλη, η διεύθυνση παραγωγής της Βάσως Φούρλα, ενώ τη δημοσιογραφική ομάδα θα απαρτίζουν η Νάσια Μπουλούκου, η Αθανασία Βολτέα και η Κωνσταντίνα Βρεττού.

Κάθε μεσημέρι στις 13:00 και για δύο ώρες ο Κώστας Λασκαράτος, η Χρύσα Παπασταύρου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος θα κάνουν «Συνδέσεις» με όλο το δίκτυο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ εντός και εκτός Ελλάδος, προβάλλοντας κάθε είδηση που επηρεάζει τη ζωή μας.

Η αρχισυνταξία είναι της Τιτίκας Ανουσάκη και της Βάννας Κεκάτου και η διεύθυνση παραγωγής της Ελένης Ντάφλου.

Τέλος, η ΕΡΤ από τον επόμενο μήνα επιστρέφει δυναμικά και στην δημοσιογραφική έρευνα με μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα επιμεληθεί ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος ύστερα από αποστολές που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό και θα έχουν ως στόχο να φωτίσουν τις άγνωστες πλευρές των σημαντικών εξελίξεων που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παρουσιάστρια η Άννα Βίσση - Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά το Star Academy με το Νίκο Καρβέλα

Σκάει σαν «βόμβα» η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 - Οι δυο παρουσιαστές «φωτιά»

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share