Ράδιο Αρβύλα: Θα "κλάψετε"! Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τις εκπομπές τους!

Δείτε το βίντεο!

Ράδιο Αρβύλα: Θα

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν διαδικτυακά και το νέο τρέιλερ για τις εκπομπές τους είναι έτοιμο. Μόλις το δείτε θα "κλάψετε" από τα γέλια κυριολεκτικά. Η ομάδα της εκπομπής καλεί όλους τους φίλους της να εγγραφούν στο κανάλι τους στο Youtube.

Οι Ράδιο Άρβυλα μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ αποφάσισαν να κάνουν την εκπομπή τους στο Youtube. Με μια ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως στόχος τους είναι να διατηρήσουν τη διαδικτυακή σχέση με τους φίλους που τους παρακολουθούν, ακόμα και όταν επιστρέψουν ξανά στην τηλεόραση.

Αφού ο ΣΚΑΙ αλλά και οι ίδιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους, επέστρεψαν αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο αυτή την φορά.

Η ομάδα της εκπομπής καλεί όλους τους φίλους της εκπομπής να εγγραφούν στο κανάλι τους στο Youtube ώστε να ξεκινήσουν τις live streaming εκπομπές τους. Σήμερα, δημοσίευσαν και το πρώτο τους τρέιλερ για τα ζωντανά επεισόδια του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube.

Δείτε το βίντεο:

Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση για το μέλλον των εκπομπών τους! Συνεχίζονται ή όχι διαδικτυακά;

Οι Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν την φετινή σεζόν να επιστρέψουν αλλά διαδικτυακά. Μάλιστα έβγαλαν ανακοίνωση για το μέλλον των εκπομπών τους. Θα συνεχίσουμε ή όχι να τους βλέπουμε αυτή την φορά μέσω του διαδικτυού και του καναλιού τους στο youtube;

Αφού ο ΣΚΑΙ αλλά και οι ίδιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους, επέστρεψαν αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο αυτή την φορά.

Η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα έχει πλέον το δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ενώ καλεί όλους τους φίλους της εκπομπής να εγγραφούν στο κανάλι τους στο Youtube ώστε να ξεκινήσουν τις live streaming εκπομπές τους.

Στις αναρτήσεις τους μάλιστα έχουν και το καθιερωμένο ανέκδοτο της εκπομπής.