Χριστίνα Σούζη: Η απίστευτη ατάκα της για το My Style Rocks που θα συζητηθεί!

"Βεβαίως και ενοχληθήκαμε την περίοδο που παρουσίαζε τον καιρό η Πετρούλα"

Χριστίνα Σούζη: Η απίστευτη ατάκα της για το My Style Rocks που θα συζητηθεί!

Η Χριστίνα Σούζη πέταξε μια απίστευτη ατάκα για το My Style Rocks που σίγουρα θα συζητηθεί. Την γνωστή μετερεωλόγο συνάντησε η εκπομπή Ευτυχείτε και ο Σωτήρης Καραμίντζας και είχε να απαντήσει σε πάρα πολλά.

“Βεβαίως και ενοχληθήκαμε οι μετεωρολόγοι την περίοδο που παρουσίαζε τον καιρό η Πετρούλα. Θα κάνεις πλάκα μία, θα κάνεις πλάκα δύο… μετά αρχίζει και ξεφτίζει.

Ο Σάκης Αρναούτογλου το λέει ότι δεν είναι μετεωρολόγος. Τον σέβομαι, ό,τι κάνει το κάνει μόνος του.
Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο εκνευριζόμουν γιατί δεν με άφηνε να μιλήσω.Δείτε για ποιο λόγο ήταν έξω φρενών με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Τον αγαπώ, δεν έχει σημασία.Το My Style Rocks το ψιλοχαζεύω, δεν με ενοχλεί. Κάπως πρέπει να πληρωθούμε κι εμείς και να βγάλει και λεφτά το κανάλι”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Χριστίνα Σούζη: Απίστευτη εξομολόγηση! «Θα τον είχα σκοτώσει...»! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Σούζη έκανε μία απίστευτη εξομολόγησησήμερα, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Θα τον είχα σκοτώσει...»!

Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το Πανεπιστήμιο. Πάντα υπάρχουν φουρτούνες σε έναν γάμο, είναι δυνατόν να μην υπάρχουν; Συνήθως εγώ είμαι αυτή που είμαι πιο εκνευρισμένη.

Στον γαμπρό μου λέω να προσέχει να μη μου στείλει την κόρη μου πίσω.

Είχα και διθέσιο αυτοκίνητο και πήγαινε σαν τρελό και με τις κωλιές έμπαινα στην ΕΜΥ…

Έχω ρίξει τσόκαρο. Φεύγουμε για διακοπές στο Αίγιο. Όδηγεί ο άντρας μου και είναι ένας φορτηγατζής ο οποίος, τον βλέπω στο δεξί μου χέρι, θέλει να προσπεράσει και μας πλακώνει. Βγαίνω έξω, το τι έγινε! Μπαμ το τσόκαρο! Ευτυχώς που δεν τον πήρε στο κεφάλι, θα τον είχα σκοτώσει τον άνθρωπο!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: