Χρήστος Χολίδης: Για πρώτη φορά η αλήθεια με το χαστούκι στην Άντζελα Δημητρίου "Δεν μου έχει ξανασυμβεί να..."

Τι συνέβη πραγματικά ανάμεσά τους;

Χρήστος Χολίδης: Για πρώτη φορά η αλήθεια με το χαστούκι στην Άντζελα Δημητρίου

"Δεν μου έχει ξανασυμβεί να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα!" Ο Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε τα πάντα για πρώτη φορά όσον αναφορά το περιστατικό με το χαστούκι και την Άντζελα Δημητρίου. Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει και να αναφέρει όλη την αλήθεια πίσω από το περιστατικό που προκάλεσε "χαμό".

Καλεσμένος στο "The 2night show" o ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί στο περιστατικό και να τονίσει μάλιστα πως δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, όπου χρεώθηκε κάτι το οποίο δεν είχε κάνει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δεν μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Χρεώθηκα εγώ όλο το “έργο”, είπαν ότι μάλωσα με την Άντζελα κι έφαγα χαστούκι. Όταν ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε εμένα, ότι τελικά δεν θα γίνει το σχήμα, το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι εγώ έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και ότι μάλωσα με την Άντζελα κλπ…

Με ενόχλησε που χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού και βγήκαν κι έλεγαν στα πάνελ, επειδή πήγα στην Δέσποινα Βανδή να διασκεδάσω, ότι εγώ άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά.

Με ενόχλησε που το χρεώθηκα εγώ. Ο επιχειρηματίας αποφασίζει. Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα, δεν έφαγα κανένα χαστούκι». Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο και θυμηθείτε τι είχε αναφέρει η ίδια η Άντζελα Δημητρίου.

Χρήστος Χολίδης: Τα απίστευτα "καρφιά" για την Δημητρίου - «Πιστεύετε ότι μια καριέρα 40 χρόνων την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές;»!

Απίστευτα "καρφιά" στην Άντζελα Δημητρίου πέταξε ο Χρήστος Χολίδης. «Πιστεύετε ότι μια καριέρα 40 χρόνων την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές;», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στη διάλυση του μουσικού σχήματος.

“Τα μαγαζιά που δουλεύουμε δεν είναι δικά μας, αν ο άλλος θέλει να το κλείσει, το κλείνει. Ο τρόπος που έγινε ήταν άσχημος. Λυπάμαι πάρα πολύ που ο κόσμος έμεινες χωρίς δουλειά τέτοιες μέρες, αλλά δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν έκανα λάθος. Δεν έφτιαξα κάπου, έκανα ό,τι μου ζητήθηκε, ήμουν επαγγελματίας από το Α ως το Ω και δεν είναι στο χέρι μου να ανοίξω ένα μαγαζί που δεν είναι δικό μου. Η απόφαση ήταν του επιχειρηματία. Εγώ ενημερώθηκα μέσω του μαέστρου και με πείραξε πάρα πολύ.

Όταν την προηγούμενη μέρα εγώ ρωτάω “παιδιά πως πάμε αύριο από κόσμο;” και δεν ξέρουν, κάτι γίνεται. Ακόμη και σήμερα δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να μου πει κάτι. Τα 350 άτομα που άκουσα εγώ, μπορεί να μην καλύπτουν τα έξοδα αυτού του μαγαζιού.

Τι είχε πει η Άντζελα Δημητρίου όταν έγινε γνωστό πως διαλύεται το σχήμα στην Θεσσαλονίκη;

Στην πρόβα ήμουν με τα χέρια στις τσέπες. Εσύ πιστεύεις τώρα ότι αν είσαι με τα χέρια στις τσέπες, χαλάει σχήμα. Ήταν να ξεκινήσουμε 15 Νοεμβρίου, κάθε φορά άλλαζε η ημερομηνία. Το μάθαινα πάντα τελευταία στιγμή. Εμείς είχαμε κανονίσει και εκπομπές και η Άντζελα Δημητρίου είχε κανονίσει ένα φιλανθρωπικό να ανάψει το δέντρο στον Βόλο και ήταν ημέρα Πέμπτη και Παρασκευή ανοίγαμε. Τρέχαμε. Θα μπορούσαμε να μην ανοίξουμε εκείνη τη μέρα γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι. Εμείς ανεβήκαμε Θεσσαλονίκη Τετάρτη. Τετάρτη, Πέμπτη κάνουμε δύο πρόβες για να ανοίξουμε Παρασκευή. Περιμένεις, λοιπόν, να βγει ένα δελτίο τύπου από την επιχείρηση ότι ανοίγουμε την άλλη Παρασκευή, όπως συμβαίνει σε όλα τα σχήματα”, είπε ο Χρήστος Χολίδης και συνέχισε:

“Δεν ήταν κάτι που γίνεται πρώτη φορά. Το πρώτη φορά είναι να μαθαίνεις μετά από πέντε μέρες, να με παίρνει ο Γιώργος Γιαννιάς και να μου λέει τέλος. Δεν τον βρήκα ποτέ τον επιχειρηματία. Δεν είναι ωραίο να χρεώνομαι εγώ ότι έφαγα χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου, ότι πλακωθήκαμε, ότι ήμουν αδιάφορος στην πρόβα… Εσείς πιστεύετε ότι μια καριέρα 40 χρόνων η Άντζελα Δημητρίου την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές; Επειδή έγινε ένας τσακωμός στην προηγούμενή της συνεργασία, πιστεύετε ότι αυτό γίνεται συνέχεια;

Άκουσα και το άλλο, ότι εγώ άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και διασκεδάζω στη Βανδή. Αλήθεια; Είχα κανένα μαγαζί και είπα φεύγω, γεια σας; Με πήραν οι γονείς μου και μου είπαν γιατί μάλωσες; Αυτό είναι το χειρότερό μου”.