Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Πουλόπουλος: Στο σφυρί η περιουσία του τραγουδιστή - Γιατί κινδυνεύει να την χάσει;

Τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό σήμερα ένα από τα «φιλέτα» που κατέχει

Γιάννης Πουλόπουλος: Στο σφυρί η περιουσία του τραγουδιστή - Γιατί κινδυνεύει να την χάσει;
News 14.02.2020 09:50

Στο σφυρί βγαίνει η περιουσία του τραγουδιστή, Γιάννη Πουλόπουλου! Τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό σήμερα, ένα από τα «φιλέτα» που κατέχει. Γιατί κινδυνεύει να την χάσει ωστόσο και τι λένε οι πληροφορίες;

«Καμαρούλα μια σταλιά» τραγουδούσε ο Γιάννης Πουλόπουλος τη δεκαετία του'60, όταν το άστρο του άρχισε να λάμπει. Η «καμαρούλα» όμως με τα χρόνια εξελίχθηκε σε μία μεγάλη ακίνητη περιουσία, ακολουθώντας την ανοδική πορεία της καριέρας του αγαπητού τραγουδιστή.

Εξάλλου ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι προτιμούσε να επενδύει σε γη τα χρήματα που κατέθεταν στα πόδια του δισκογραφικές και νυχτομάγαζα, ιδίως στα χρόνια της μεγάλης ακμής, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής. Τώρα, όμως, αυτή η μεγάλη ακίνητη περιουσία αρχίζει να «ξηλώνεται», καθώς τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό σήμερα, ένα από τα «φιλέτα» που κατέχει ο λαϊκός βάρδος.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 1.466τ,μ. στην Εκάλη, με τιμή εκκίνησης τα 757.218 ευρώ. Το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο είχε περιέλθει στην κατοχή του κ. Πουλόπουλου τη δεκαετία του 70. Εντός του οικοπέδου υπήρχε παλιά ένα διώροφο κτίσμα που έχει κατεδαφιστεί, ενώ σήμερα, όπως καταγράφει το δελτίο πλειστηριασμού, υπάρχει ασύμμετρος πισίνα 20 τ.μ. με φρεάτιο.

Επίσης, περιμετρικά του οικοπέδου υπάρχουν 25 πεύκα και τέσσερα κυπαρίσσια. Είναι περιφραγμένο με κάγκελα και έχει τρεις πόρτες εισόδου. Μία μονή και δύο διπλές.

Το ακίνητο της Εκάλης ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος απέχει από τις πίστες εδώ και πολλά χρόνια, φέρεται να το έβαλε σε υποθήκη το 2014, όταν έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από τράπεζα για να ενισχύσει την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί στην Άνοιξη Αττικής. Πρόκειται για έναν πολυχώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, με την ονομασία «Ranch Ekru», που δημιούργησε η οικογένεια του to2009, όταν δηλαδή ξεκινούσε η οικονομική κρίση.

Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκονται η σύζυγός του Μπέττυ Κοκκινάκη και η κόρη του Άντα (σ.ο. Αλεξάνδρα) Πουλόπουλου. Ο πολυχώρος, ο οποίος χρησιμοποιείται και ως τουριστικό κατάλυμα μιας και διαθέτει τρείς σουίτες, προφανώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και ως εκ τούτου η τράπεζα προχωρά τώρα στον πλειστηρι­ασμό του υποθηκευμένου οικοπέδου.

Η κόρη του Γ. Πουλόπουλου, αν και σπούδασε νομικά,ασχολείται με το real estate, αλλά και τη διαχείριση ακινήτων, εμφανιζόμενη σήμερα να παρέχει προς βραχυχρόνια μίσθω­ση σε γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες τόσο τις τρεις σουίτες του «Ranch Ekru» ή ολόκληρο τον πολυχώρο, όσο και δύο διαμερίσματα στο Μεταξουργείο, το ένα ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη, μία βίλα με πισίνα στον Καλαφάτη της Μυκόνου και ένα διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών στο Αγράρι της Μυκόνου με κοινόχρηστη πισίνα. Εσείς ωστόσο θυμάστε τι είχε συμβεί με την υγεία του τραγουδιστή που εξόργισε την γυναίκα του;

Πηγή: Real

Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλη η σύζυγός του! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Έξαλλη είναι η σύζυγός του Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέττυ Κοκκινάκη με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην είναι καλά στην υγεία του.

Συγκεκριμένα, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που θέλουν τον τραγουδιστή να έχει υποστεί έμφραγμα, αφού πρώτα πέρασε κάποιες μέρες δίνοντας μάχη για τη ζωή του στην Εντατική. Διαβάστε παρακάτω...

Η γυναίκα του, Μπέττυ, διέψευσε στην εφημερίδα Espresso όσα έχουν γραφτεί!

«Τι πράγματα είναι αυτά! Έγραψαν ψέμματα! Ο Γιάννης είναι μια χαρά στην υγεία του! Δεν ξέρω γιατί τα γράφουν αυτά… Είναι ντροπή και μας στεναχώρησαν πάρα πολύ και τον Γιάννη και εμένα και την κόρη μας», αναφέρει με φανερή ενόχληση η γυναίκα που εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια στέκεται στο πλευρό του.

Το συγκεκριμένο συμβάν είχε συμβεί παλιά με τον Γιάννη Πουλόπουλο να μπαίνει στην εντατική

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Πουλόπουλος: Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής

Bαρύ πένθος για τον Γιάννη Πουλόπουλο! Πολύ δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή...

Δείτε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share