Στη φυλακή ηθοποιός πασίγνωστης σειράς - Τι συνέβη

Σίγουρα ξέρετε τη σειρά που έπαιξε!

Στη φυλακή ηθοποιός πασίγνωστης σειράς - Τι συνέβη

Στη φυλακή βρίσκεται ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε πασίγνωστη ξένη σειρά. Ποιος είναι και πως κατέληξε εκεί;

Πρόκειται για τον Josh Turner ο οποίος έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στη σειρά Walking Dead και ο οποίος σύμφωνα με το TMZ βρίσκεται τώρα σε φυλακή του Τενεσί στις ΗΠΑ, καθώς συνελήφθη για επίθεση! Να πούμε ότι η Josh Turner, που πριν στραφεί στην ηθοποιία ήταν παλαιστής, έχει συμμετάσχει σε 17 επεισόδια της ξένης σειράς walking dead αλλά είχε και ένα ρόλο, μεταξύ άλλων στην ταινία "Twilight".

Josh Turner φυλακή

Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που οδηγείται στη φυλακή...

Ποια είναι η πασίγνωστη σειρά Walking Dead στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός

Το The Walking Dead (Οι Ζωντανοί Νεκροί) είναι αμερικανική δραματική - τρόμου τηλεοπτική σειρά του Φρανκ Ντάραμποντ, βασισμένη στη ομώνυμη σειρά κόμικς του Ρόμπερτ Κέρκμαν, του Τόνι Μουρ και του Τσάρλι Άντλαρντ. Ο Άντριου Λίνκολν, ενσαρκώνει τον βασικό ήρωα, έναν σερίφη Ρικ Γκράιμς,ο οποίος ξυπνάει από κόμμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, αντικρίζοντας ζόμπι να έχουν κατακλύσει τον κόσμο.Κατόπιν, ο Ρικ, ξαναβρίσκει την οικογένειά του και γίνεται επικεφαλής μίας ομάδας από ανθρώπους που είχαν επιβιώσει. Με αυτή την ομάδα παλεύουν για την επιβίωση εναντίον των ζόμπι αλλά και διαφόρων ανθρώπων, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι κι από τα ζόμπι. Ο πρώτος κύκλος διαδραματίζεται στην πόλη της Ατλάντας, αλλά και στις γύρω περιοχές, τοποθεσία που δεν αλλάζει έως και τα μισά της πέμπτης σεζόν. Ενώ από τα μισά της πέμπτης κι έπειτα η σειρά διαδραματίζεται στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνιας.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου του 2010, στο καλωδιακής κάλυψης κανάλι AMC και παγκοσμίως ξεκίνησε να προβάλλεται από τον Νοέμβριο στον κανάλι FOX. Οι υψηλές τηλεθεάσεις της σειράς έχουν οδηγήσει το κανάλι να έχει προβάλλει έως τώρα έξι σεζόν. Η έκτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου του 2015. Ενώ θα υπάρξει και έβδομη σεζόν με 16 επεισόδιο, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016.Παράλληλα και αρχής γενομένης από το 2015, το κανάλι ξεκίνησε μία νέα σεζόν, η οποία, κατά κάποιον τρόπο, αποτελεί πρίκουελ αυτής.

Σε γενικές γραμμές η σειρά απέσπασε καλές κριτικές και έχει υπάρξει υποψήφια για αρκετά βραβεία, όπως για παράδειγμα το Writers Guild of America Award for Television: New Series αλλά και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς (Δράμα).