Φαίη Σκορδά: Δεύτερος γάμος με το Νίκο Ηλιόπουλο; Το ζώδιο της μίλησε

Οι αστρολόγοι την θέλουνε νυφούλα το 2020 ναι ή όχι;

Φαίη Σκορδά: Δεύτερος γάμος με το Νίκο Ηλιόπουλο; Το ζώδιο της μίλησε

Σα "βόμβα" έσκασε στην ελληνική showbiz πριν από λίγες ημέρες πως η Φαίη Σκορδά μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα βρίσκεται στην αγκαλιά του επιχειρηματία, Νίκου Ηλιόπουλου. Η Λίτσα Πατέρα τις πέταξε μια σποντούλα στον αέρα της εκπομπής να της δώσεις τις ημερομηνίες γάμου για το ζώδιο της κι εμείς είπαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα! Τι λέει για έναν δεύτερο γάμο, λοιπόν, το ζώδιο της Φαίης Σκορδά;

Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη διάφορες πτυχές για τη ζωή του Νίκου Ηλιόπουλου, οπότε για πάμε να δούμε.. Θα σταθεί στο πλευρό της ντυμένος γαμπρός ή μήπως όχι; Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι πως η σχέση τους είναι σοβαρή αφού την κρατούσαν κρυφή εδώ και ένα χρόνο και εφόσον η λαμπερή Φαίη αποφάσισε να το αποκαλύψει πλέον δημόσια. Είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της και δεν θα έβγαζε έτσι στη δημοσιότητα πράγματα για την προσωπική της ζωή αν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή.

Δεύτερος γάμος για Φαίη Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο; Το ζώδιο της λαμπερής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 τα ξεκαθάρισε όλα

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Όπως αναφέρει ο oroskopos.gr και συγκεκριμένα η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου, ο Γάμος είναι θεσμός και παρά το γεγονός ότι στην σημερινή κοινωνία βιώνουμε τη μάστιγα του διαζυγίου, πολλοί επιχειρούν να φτιάξουν την προσωπική τους ζωή και να τολμήσουν να δεσμευτούν ξανά για δεύτερη και γιατί όχι τρίτη φορά; Έτσι λοιπόν και παρά το ρητό το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού, βλέπουμε να αυξάνονται οι γάμοι, κυρίως σε όσους έχουν χωρίσει και επικρατεί έναν νέο οικογενειακό μοντέλο, όπου ο ένας από τους δυο έχει ακόμη και παιδιά από τον πρώτο γάμο..

Όμως πως αντιδρούν τα ζώδια στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, είναι έτοιμα να αναλάβουν πάλι τις ευθύνες μιας επίσημης συγκατοίκησης - δέσμευσης και να κάνουν ξανά οικογένεια; 'Άραγε, τι ποσοστά επιτυχίας ή αποτυχίας μπορεί να έχει ένας δεύτερος γάμος; είναι αλήθεια δηλαδή ότι έχει περισσότερα ποσοστά επιτυχίας από τον πρώτο; Πολλά ερωτήματα προκύπτουν όταν κάνεις σχέση με χωρισμένο/η και η αστρολογία μπορεί να σου δώσει σαφείς απαντήσεις, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο ζώδιο του/της αγαπημένου /ης σου.

Τι λέει το ζώδιο της Φαίης Σκορδά για δεύτερο γάμο

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι σαφώς κατά του γάμου, ψηφίζει ελεύθερη συμβίωση και έτσι είναι δύσκολο να παντρευτεί ξανά, εφόσον το έχει κάνει μια φορά και έχει αποτύχει. Βέβαια. δεν υποτάσσεται σε κανόνες και πρέπει και θα κάνει αυτό που αισθάνεται και χωρίς να δώσει λογαριασμό στους γύρω του. Δεν είναι όμως συνεπείς στις υποχρεώσεις του, παραμελεί αρκετά συχνά τις προσωπικές σχέσεις και για αυτό καταλήγει να χωρίσει ξανά και για δεύτερη φορά. Εκτός εάν και εσύ ψηφίσεις ελεύθερη συμβίωση.

Τι λέει το ζώδιο του Νίκου Ηλιόπουλου για δεύτερο γάμο

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπάει έντονα, ερωτεύεται με πάθος και δεν κολλάει σε κλισέ, αρκεί να σε θέλει και βέβαια να θέλεις και εσύ το ίδιο και ακόμα περισσότερο. Έτσι, θα προχωρήσει στον δεύτερο γάμο, για να σου κάνει το χατίρι, αλλά και για να σε δεσμεύσει και να μην μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Αγαπάει την καταπίεση, θέλει να εξουσιάζει το ταίρι του και για αυτό θα παντρευτεί και δυο και τρεις φορές για να έχει περισσότερα δικαιώματα. Όσο για τον/την πρώην του, δε θέλεις να μάθεις τι έπαθε και χωρίσανε. Σκέψου το ..θα σε πνίξει με την αγάπη του.

Ωστόσο, σε προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε τα αστρολογικά χαρακτηριστικά του ζευγαριού που μας μαρτύρησαν πόσο ταιριάζουν και πόσο... όχι!