Η κόρη και ο γιος της Δούκισσας με το ίδιο πιτζαμάκι - "Λιώσαμε" με τη φωτογραφία

"Έριξε" το Instagram!

Η κόρη και ο γιος της Δούκισσας με το ίδιο πιτζαμάκι -

Η Δούκισσα Νομικού είναι περήφανη μαμά και δεν το κρύβει! Πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία με την κόρη και τον γιο της και η εικόνα "έριξε" το instagram! Η ίδια τα είχε ντύσει με το ίδιο πιτζαμάκι και "λιώσαμε" με το στιγμιότυπο!

Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί τις ευχές της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Και αυτό γιατί θέλησε να ανεβάσει τα μικρά της, που ήταν και καρπός του έρωτά της.

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν έσπευσε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο τρυφερή εικόνα με τα μικρά της, την οποία μάλιστα είχε βγάλει τα Χριστούγεννα, γράφοντας "Ερωτευμένη! Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους".

Να σημειώσουμε πως η Δούκισσα Νομικού έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας και με την δική της συλλογή κοσμημάτων. Δείτε τα καλύτερα κομμάτια για την γιορτή των ερωτευμένων.

Η καριέρα της Δούκισσας Νομικού εκτός της κόρης και του γιου της

Σε ηλικία 23 ετών, συνεργάστηκε με την εταιρία Veet Greece. Το 2012, συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Q by Wind, ενώ δύο χρόνια αργοτέρα έγινε το πρόσωπο της εταιρίας προϊόντων ομορφιάς Johnson's Radiant Essentials.

Από το 2015 μέχρι το 2017 συνεργάζονταν με την εταιρία ρουχισμού Pink Woman και είχε τη δική της σειρά ρούχων, με την επωνυμία Dutchesss Collection.

Τη σεζόν 2016-2017 έπαιξε στις τηλεοπτικές διαφημίσεις της εταιρίας ρολογιών JCOU Watches. Τον Νοέμβριο του 2017 ανακοίνωσε δύο νέες συνεργασίες. Η πρώτη ήταν με την εταιρεια κινητών Huawei, ενώ η δεύτερη ήταν με την ελληνική L'Oreal Paris, της στην καμπάνια της οποίας έγινε το κεντρικό πρόσωπο. Τον Σεπτέμβριο του 2018, περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, για το Le Défilé Fashion Show της L’ Oréal Paris, μαζί με τις Ντάουτσεν Κρους και Εύα Λονγκόρια.