Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε για τον Άγιο Βαλεντίνο στη Βουλή

Σταματήστε ότι κάνετε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε για τον Άγιο Βαλεντίνο στη Βουλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε για τον Άγιο Βαλεντίνο στη Βουλή και έφερε τα πάνω κάτω! Όταν τον άκουσαν να μιλάει για την γιορτή των ερωτευμένων όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, μιας και δεν περίμενε κανείς τέτοιου είδους ευχή!

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα ξέσπασε σε γέλια και γύρισε να μιλήσει στην Έφη Αχτσιόγλου, που καθόταν δίπλα του, ενώ οι περισσότεροι άρχισαν να χειροκροτούν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε λίγο πριν την συνεδρία, «Να ευχηθώ χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες. Και κάνω μια ευχή. το κλίμα αγάπης της σημερινής μέρας να βρει αντανάκλαση στην σημερινή συνεδρίαση».

Και μιας και μιλάμε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον είδατε σε πρόσφατη εμφάνισή του στο γήπεδο, στο πλευρό της αγαπημένης του Μαρέβας; Έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έβαλε φόρμα και έκανε Πρωτοχρονιά με την Μαρέβα! Πιο χαλαρός από ποτέ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε φόρμα και έκανε Πρωτοχρονιά πιο χαλαρός από ποτέ με την σύζυγό του, Μαρέβα!

Τις ημέρες των γιορτών ο Πρωθυπουργός επέλεξε να τις περάσει στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του!

Σήμερα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του, βρέθηκε με τη σύζυγό του Μαρέβα στο Λυκαβηττό, και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων και από εκεί έστειλε τις δικές τους ευχές.

Οι δυο τους όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η Μαρέβα επέλεξαν να εμφανιστούν με casual ρούχα!

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα:

«Μετά την ολοκλήρωση του επίσημου προγράμματος από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Καλή χρονιά».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Επίσης δείτε τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη σε μια τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά τους από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους!