Χαμός! Έβαλαν τον Χολίδη να διαλέξει ανάμεσα σε Δούκισσα Νομικού και Χριστίνα Μουστάκα

Δείτε τι έγινε!

Χαμός! Έβαλαν τον Χολίδη να διαλέξει ανάμεσα σε Δούκισσα Νομικού και Χριστίνα Μουστάκα

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The night Show" και φυσικά πέρασε και μια βόλτα τις Μύγες με τις οποίες είχε μια διαφορετική κουβέντα, όπως άλλωστε γίνεται στην εν λόγω εκπομπή! Τι έκανε όμως όταν του έδειξαν τις φωτογραφίες από δύο πρώην.

Ο τραγουδιστής πριν βρεθεί στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε από τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Νίκολα Ράπτη και Θανάση Πρασσά οι οποία τον έβαλαν να "διαλέξει" ανάμεσα στη Δούκισσα Νομικού με την οποία χώρισε το 2017 και την Χριστίνα Μουστάκα με την οποία ήταν επίσης ζευγάρι στο παρελθόν!

Δείτε την κουβέντα που είχε ο Χολίδης με τις Μύγες!

Χρήστος Χολίδης: Τι είπε για το χαστούκι στην Άντζελα Δημητρίου - Τι αποκάλυψε στο The 2 night Show;

"Δεν μου έχει ξανασυμβεί να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα!" Ο Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε τα πάντα για πρώτη φορά όσον αναφορά το περιστατικό με το χαστούκι και την Άντζελα Δημητρίου. Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει και να αναφέρει όλη την αλήθεια πίσω από το περιστατικό που προκάλεσε "χαμό".

Καλεσμένος στο "The 2night show" o ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί στο περιστατικό και να τονίσει μάλιστα πως δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, όπου χρεώθηκε κάτι το οποίο δεν είχε κάνει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δεν μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Χρεώθηκα εγώ όλο το “έργο”, είπαν ότι μάλωσα με την Άντζελα κι έφαγα χαστούκι. Όταν ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε εμένα, ότι τελικά δεν θα γίνει το σχήμα, το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι εγώ έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και ότι μάλωσα με την Άντζελα κλπ…

Με ενόχλησε που χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού και βγήκαν κι έλεγαν στα πάνελ, επειδή πήγα στην Δέσποινα Βανδή να διασκεδάσω, ότι εγώ άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά.

Με ενόχλησε που το χρεώθηκα εγώ. Ο επιχειρηματίας αποφασίζει. Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα, δεν έφαγα κανένα χαστούκι». Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο και θυμηθείτε τι είχε αναφέρει η ίδια η Άντζελα Δημητρίου.