Απόψε η πρεμιέρα της Μελίνας Ασλανίδου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη - Η ανακοίνωση

Που θα εμφανίζονται;

Απόψε η πρεμιέρα της Μελίνας Ασλανίδου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη - Η ανακοίνωση

Την ανακοίνωση της πρεμιέρας της έκανε η Μελίνα Ασλανίδου. Από σήμερα το βράδυ θα εμφανίζεται στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο επιτυχημένοι τραγουδιστές μετά το τέλος των εμφανίσεων τους στο Hotel Ερμού, αλλάζουν νυχτερινό στέκι.

Το δίδυμο «φωτιά» θα συνεχίσει να χαρίζει αγαπημένες επιτυχίες στους θαμώνες που θα τους επισκέπτονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα στο θέατρο Βεργίνα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έγραψε στην λεζάντα της «Happy valentines day. Απόψε θα γιορτάσουμε μαζί θεσκη εμείς οι δύο σαν ένα μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη».

Οι δυο αγαπημένοι τραγουδιστές, από σήμερα 14 Φλεβάρη - ημέρα των ερωτευμένων - και κάθε Παρασκευή και Σάββατο όπως αναφέραμε παραπάνω θα εμφανίζονται στο θέατρο Βεργίνα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες ξέσπασε για τα όσα έχει ακούσει.

Η φετινή χρονιά για την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν μια από τις καλύτερες

Η τραγουδίστρια μετά το The Voice βρέθηκα ξανά στην τηλεόραση αυτή την φορά στο X-factor που προβαλλόταν στο Open tv, στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα, του Δημήτρη Τσαουσόπουλου και του Γιώργου Θεοφάνους, όπου ο παίκτης του δεύτερου νίκησε το παιχνίδι.

Βέβαια και στην προσωπική της ζωή διανύει μια όμορφη περίοδο. Έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μουντάκη με τον οποίο είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια.

Από την άλλη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρέθηκε κριτής στο «The final four» που παρουσίαζε η επί χρόνια σύντροφος του Ζέτα Μακρυπούλια.. Μάλιστα, ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε στην τηλεόραση και την Ελένη Φουρέιρα, η οποία πραγματοποιούσε φαντασμαγορικές εμφανίσεις που αποσπούσαν θύελλα σχολίων.