Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δέχτηκαν το πιο ζεστό χειροκρότημα και αντάλλαξαν παθιασμένο φιλί στην σκηνή

Είναι πολύ ερωτευμένοι

Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δέχτηκαν το πιο ζεστό χειροκρότημα και αντάλλαξαν παθιασμένο φιλί στην σκηνή

Το πιο ζεστό χειροκρότημα δέχτηκαν επί σκηνής, η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετά το τέλος της παράστασης που πρωταγωνιστούν. Μάλιστα, το ζευγάρι αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί, αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένοι παραμένουν μέχρι και σήμερα.

Η ηθοποιός μαζί με τον τραγουδιστή, έκαναν πρεμιέρα στο θέατρο Διάνα στη μουσικοθεατρική παράσταση «Κοινή ησυχία». Η Ελένη Ράντου σκηνοθετεί ενώ από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει 30 σπουδαία τραγούδια.

Στο τέλος της παράστασης, η ηθοποιός, ο τραγουδιστής και οι πρωταγωνιστές της παράστασης ανέβηκαν όλοι πάνω στην σκηνή και δέχτηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό που τους απόλαυσε. Μάλιστα, το ζευγάρι αντάλλαξε και ένα παθιασμένο φιλί.

«Ζορίστηκα πολύ! Καλό είναι οι άνθρωποι που μένουν μαζί να μην δουλεύουν μαζί. Είχα πολύ κρεβατομουρμούρα! Ήταν πιο στρατιώτης και από ηθοποιός. Είμαι περήφανη και συγκινημένη» είπε η Ελένη Ράντου στο Happy Day.

Ελένη Ράντου Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη που σήμερα είναι 22 ετών. Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Η αποκάλυψη για το πώς είναι τώρα η σχέση τους

Η Ελένη Ράντου έκανε την αποκάλυψη για το πώς είναι τώρα η σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ανοιχτά στο θέμα για τον άνθρωπο της ζωής της!

«Με τον Βασίλη είναι σχέση που ο χρόνος την έχει στερεώσει καλά, που είναι μία από τις ελάχιστες σταθερές που έχω στη ζωή μου. Μια τρελή σταθερή. Με όλη αυτή την κινούμενη άμμο κάτω από τα πόδια μας, το να ζεις στη σχέση σου κάτι που να μην έχει μεταλλαχθεί σε τίποτα άσχημο, είναι θρίαμβος. Και μη νομίζεις, είναι πολύ δύσκολη πίστα ο Βασίλης, το ότι βρήκαμε ισορροπίες είναι θαύμα», ανέφερε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της στο Down Town.

Όσο για το αν και η ίδια είναι δύσκολη "πίστα", απάντησε: «Δεν ξέρω αν είμαι τόσο δύσκολη, γιατί ο καθένας βλέπει του άλλου τα θέματα. Δεν ξέρω αν μπορεί να δει καλά κάποιος πόσο δύσκολος είναι ο εαυτός του. Και ευτυχώς, εμείς οι ηθοποιοί είμαστε κατά κάποιον τρόπο τυχεροί, γιατί μέσα από τους ρόλους που παίζουμε κάτι μαθαίνουμε πάντα».