Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε έκπληξη στον Μουτσινά! Δεν φαντάζεστε από που εμφανίστηκε!

Έπαθε πλάκα ο παρουσιαστής!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε έκπληξη στον Μουτσινά! Δεν φαντάζεστε από που εμφανίστηκε!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά! Πήγε στην εκπομπή του και δεν φαντάζεστε από που εμφανίστηκε και άφησε "κάγκελο" τον παρουσιαστή on air! Δεν το περίμενε με τίποτα αυτό που είδε.

Η παρουσιάστρια έσκασε μύτη μέσα από ένα κουτί στο "Καλό μεσημεράκι" και άφησε άφωνο τον παρουσιαστή.

Η γνωστή παρουσιάστρια του έκανε έκπληξη και μπήκε μέσα σε ένα κόκκινο κουτί με φιόγκο και παρουσιάστηκε ως δώρο στον Νίκο Μουτσινά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλησπέρισε τον έκπληκτο παρουσιαστή και ευχήθηκε “χρόνια πολλά” για την ημέρα των ερωτευμένων. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες «έσκασε» η είδηση πως είναι ξανά ερωτευμένη και είχε απαντήσει δημόσια αν ισχύει ή όχι.

Δείτε το βίντεο:

.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Μουτσινάς μαρτύρησε αν θα επιστρέψει στον Alpha! (Βίντεο)

Η Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε στην εκπομπή του στο Open «Για την παρέα», αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει στον Alpha!

Ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος και τα μαρτύρησε όλα!

Το ποστάρισμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον Alpha άναψε φωτιές και το μεσημέρι της Τρίτης (7/5), ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έκανε γνωστό πως η Σπυροπούλου τη νέα χρονιά πιθανότατα θα βρίσκεται στον Alpha, καθώς έχει ξεκινήσει συζητήσεις μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυρίζει στον Alpha. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ακόμα δεν ξέρουμε. Μάθαμε ότι συζητάει και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν δεν έχει ο Alpha. Ποιοι είμαστε εμείς που θα μπούμε εμπόδιο στην Κωνσταντίνα;», είπε ο παρουσιαστής.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνατισμένη και πιο κομψή από ποτέ - Δείτε τι φόρεσε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει χάσει τον τελευταίο καιρό μερικά κιλά και φαίνεται πως της ταιριάζει. Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στο Tae Kwon Do και ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε!

Η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου βρέθηκε μαζί με πολλούς ακόμα celebrities στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Tae Kwon Do και ήταν άκρως εντυπωσιακή αν και το ντύσιμό της ήταν απλό, όπως άλλωστε άρμοζε στην εκδήλωση. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι - που είναι must have για την ντουλάπα μιας γυναίκας - το οποίο συνδύασε με ένα τζιν τζάκετ το οποίο είχε μεταλλικές λεπτομέρειες.

Το σύνολο έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με το λεοπάρ της φουλάρι αλλά και με την μαύρη στέκα που φόρεσε στα μαλλιά. Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα άφησε ένα υπονοούμενο για το αν έχει ταίρι, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα μποτάκια, με τρούκς που ταίριαζαν απόλυτα με το λουκ!

Δείτε και πείτε μας! Δεν είναι πολύ όμορφη;

Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου