Στο νοσοκομείο η Μίνα Αρναούτη! Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Facebook!

Στο νοσοκομείο η Μίνα Αρναούτη! Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Μίνα Αρναούτη όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτηση της στο Facebook! Τι συνέβη όμως και βρέθηκε στο νοσοκομείο; Η ίδια έκανε γνωστούς και τους λόγους που βρέθηκε εκεί μέσα από την ανάρτηση της.

Με την ρόμπα του νοσοκομείο πόζαρε η Μίνα Αρναούτη σε μια ανάρτηση της στο Facebook! Όπως έκανε γνωστό η ίδια βρέθηκε εκεί για την τελευταία της επέμβαση μετά το τροχαίο που είχε με τον Παντελή Παντελίδη.

«Plastic and reconstructive SURGEON.Our last reconstructive operation“Ευαγγελισμος” hospital» έγραψε η ίδια στην ανάρτηση της. H ίδια δε διστάζει παράλληλα να απαντά δημόσια σε όσους την επικρίνουν στα social media.

Όπως φαίνεται η ίδια αφήνει πίσω της για τα καλά τις άσχημε αναμνήσεις και πλέον προχωράει μπροστά στην ζωή της.

Μίνα Αρναούτη: Τους τσάκισε όλους με ένα μόνο μήνυμα! «Δεν υπάρχει χειρότερη φυλακή από...»

Η Μίνα Αρναούτη θέλησε να μοιραστεί για μία ακόμα φορά μία σκέψη της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, και έτσι με ένα της μόνο μήνυμα, τους "τσάκισε" όλους! «Δεν υπάρχει χειρότερη φυλακή από...»!

Η μελαχρινή καλλονή συνηθίζει να αναρτά δημοσιεύσεις με αινιγματικά μηνύματα που τραβάνε την προσοχή των followers της.

Έτσι, δημοσιεύοντας μια selfie της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μίνα Αρναούτη έγραψε:

«Δεν υπαρχει χειροτερη φυλακη ... Απο μια σκεψη που δεν φευγει...».

Μίνα Αρναούτη: Παρέδωσε μαθήματα στιλ και όχι μόνο! Το μπεζ παλτό και η ατάκα "φωτιά"!

Η Μίνα Αρναούτη ξέρει τον τρόπο να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα τόσο με το ντύσιμό της όσο και με τις ατάκες της! Η μελαχρινή καλλονή βγήκε βόλτα φορώντας ένα υπέροχο μπεζ παλτό και παρέδωσε όχι μόνο μαθήματα στιλ αλλά πέταξε και μία ατάκα σκέτη "φωτιά"!

Το κορίτσι αυτό δε σταματάει να είναι πρώτο θέμα στην επικαιρότητα, ωστόσο έχει βρει τον τρόπο να ξεχωρίζει και να τους κάνεις όλους δικούς της με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Στην τελευταία δημοσίευσή της στο Instagram, μοιράστηκε με τους followers της το υπέροχο σύνολό της μαζί με ένα αινιγματικό μήνυμα.

«Να θυμάσαι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Εκτός αν είσαι απαίσιος» έγραψε και το Instagram... "έπεσε"!

Φυσικά έχουμε δει κι άλλες φορές την Μίνα Αρναούτη να στέλνει μηνύματα φωτιά και να απαντά σε followers της που την επικρίνουν!