Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Βουτσάς: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Τι αποκάλυψε η κόρη του Σάντρα;

Ποια η κατάσταση του;

Κώστας Βουτσάς: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Τι αποκάλυψε η κόρη του Σάντρα;
News 14.02.2020 22:14

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του αγαπημένου Κώστα Βουτσά, όπως αποκάλυψε η κόρη του Σάντρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η ίδια αποκάλυψε ποια είναι η τωρινή υγεία του ηθοποιού που νοσηλεύεται για 8η μέρα στο νοσοκομείο.

«Υπάρχει ανταπόκριση στη θεραπεία, η κατάσταση του είναι σταθερή, αργά σταθερή αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι όντως ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που του κάνουν. Κι έχει μια σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, μικρή, αλλά σταθερή, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό» είπε η Σάντρα Βουτσά.

«Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο η θεραπεία του, γιατί μην ξεχνάμε ότι η ηλικία παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις» πρόσθεσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε η κόρη του «ήδη, (οι γιατροί) έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται». Η Σάντρα Βουτσά εξήγησε πως έχει χορηγηθεί στον πατέρα της φαρμακευτική αγωγή ανάλογη με εκείνη που δίνεται σε έναν ασθενή πριν από ένα χειρουργείο. «Βεβαίως όταν σε βάζουν σε καταστολή φαντάζομαι αυτή η δόση είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορείς να ξυπνήσει αμέσως, αλλά σιγά, σιγά θα αρχίσει να ξυπνάει.

«Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και ανταποκρίνονται, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι, να μην κάνουν κάτι ούτε απότομα, ούτε γρήγορα που να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Αφήνουν τον ίδιο τον οργανισμό να τους δείξει πως πρέπει να κινηθούν» προσθέτει.

«Ο πατέρας μου έχει από 25 ετών βρογχικό άσθμα που σίγουρα αυτό έχει κάνει τους πνεύμονές του πολύ πιο ευαίσθητους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Σάντρα Βουτσά συμπλήρωσε πως ο πατέρας της ταλαιπωρούνταν από τον Οκτώβρη από μια λοίμωξη που δεν υποχωρούσε. «Ήταν πάλι λίγο, αυτό που λέμε κρυωμένος αυτές τις μέρες. Αλλά προφανώς το σύστημα ήθελε κάτι παραπάνω από μια αντιβίωση» πρόσθεσε η κόρη του Κώστα Βουτσά.

Κλείνοντας πρόσθεσε πως ο πατέρας της θα συνέλθει, καθώς «περιμένει πώς και πώς φαντάζομαι να ξαναγυρίσει στο θέατρο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.

Κώστας Βουτσάς: Ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε νέες εξελίξεις για την υγεία του ηθοποιού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του αγαπημένου Κώστα Βουτσά, καθώς ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο. Ο Νίκος Μουρατίδης μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε νέες εξελίξεις για την κατάστασή του, και δεν δίστασε να τις μοιραστεί μέσα από τα social media του.

Ο ίδιος αποκάλυψε σε προσωπική του ανάρτηση στο facebook πως ο ηθοποιός είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του, σύμφωνα με τα όσα του είπε η Σάντρα Βουτσά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Μίλησα πριν λίγο με την Σάντρα – την κόρη του. Αργά αλλά σταθερά ο αγαπημένος μας πάει καλύτερα… Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι… Συνεχίζουμε τις θετικές σκέψεις γιατί ο Κώστας Βουτσάς είναι ο δικός μας άνθρωπος…».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλίκη Κατσαβού: Tρυφερές στιγμές με τον μικρό Φοίβο! Στο πλευρό της ο Κώστας Βουτσάς!

Κώστας Βουτσάς: Αχώριστος με τον μικρό Φοίβο! Τον πήρε μαζί του στο....

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share