My style rocks Gala: Η πιο "καυτή" εμφάνιση της Στικούδη! Φόρεσε μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι!

Άκρως εντυπωσιακή!

My style rocks Gala: Η πιο

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πιο "καυτή" εμφάνιση στο My style rocks Gala. Φόρεσε μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και ομολογουμένως εντυπωσίασε τους πάντες με αυτή της την επιλογή, καθώς διαθέτει και τις αναλογίες να το φοράει.

Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά καλείται να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση στο My Style Rocks.

Οι έντεκα κοπέλες επιστρατεύουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν.

H Kατερίνα Στικούδη πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες με αυτό που φόρεσε απόψε.Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My style rocks Gala

My Style Rocks Gala: Δεν θα πιστέψετε τι έδωσε η Στικούδη στον Κουδουνάρη!

Δεν θα πιστέψετε τι έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στον Στέλιο Κουδουνάρη! Η παρουσιάστρια με το που ξεκίνησε η εκπομπή μπήκε στο My Style Rocks Gala και ενθουσίασε με αυτό που κράταγε για τον κριτή!

Αφού υποδέχτηκε κριτές και παίκτες στο πλατό και λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι, η παρουσιάστρια εμφάνισε το δώρο μπροστά σε όλους.

Και αυτό ήταν ένα γιγαντιαίο ψαλίδι, που το έδωσε στον Κουδουνάρη και είπε, «Πριν ξεκινήσουμε, Στέλιο μου, σου είχα υποσχεθεί πως θα σου φέρω ένα δώρο. Επειδή λοιπόν δεν τα μπορείς τα καρτελάκια, σου έχω φέρει αυτό το υπέροχο ψαλίδι, το οποίο το έχω δανειστεί από τον συνέταιρό μου, το Θηρίο και κόβει κανονικά. Μπορείς να κόβεις μαλλιά, γλώσσα αν χρειαστεί, καρτελάκια, βαθμούς, είναι δικό σου».

My Style Rocks Gala ΣτικούδηMy Style Rocks Gala Κουδουνάρης