My Style Rocks: Μεγάλη ανατροπή με το Gala! Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής;

Τι συμβαίνει;

My Style Rocks: Μεγάλη ανατροπή με το Gala! Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής;

Μεγάλη ανατροπή στο My Style Rocks με το Gala καθώς όπως όλα δείχνουν αλλάζει μέρα αλλά και ώρα προβολής. Για ποιο λόγο όμως γίνεται αυτή η μεγάλη ανατροπή με το ριάλιτι μόδας που βλέπουμε κάθε Παρασκεύη στο ΣΚΑΙ;

Στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει τη νέα του εκπομπή φαίνεται πως βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής.

Η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει. Μετά την έναρξη της εκπομπής του όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ και αυτό γιατί αυτή η εκπομπή σύμφωνα με το «Έλα, χαμογέλα» θα προβάλλεται τα βράδια της Παρασκευής.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξει μέρα και ώρα προβολής το My Style Rocks Gala που μέχρι πρότινος το βλέπαμε στην prime time ζώνη της Παρασκευής και θα μετακομίσει το απόγευμα της Κυριακής.

.Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε στο αποψινό Gala;

Μy Style Rocks Gala είχαμε απόψε Παρασκευή και μια παίκτρια ήταν αυτή που αποχώρησε και μια που κατάφερε να κερδίσει και να αποσπάσει και το χρηματικό ποσό των 2.000; Ποια λοιπόν κέρδισε και ποιας μας αποχαιρέτησε;

Ο «φτερωτός» θεός του έρωτα εισέβαλε στο Gala του My Style Rocks και το πλατό γέμισε «Βαλεντίνες», απόψε.

Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά κλήθηκε να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση.

Οι έντεκα κοπέλες επιστράτευσαν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν.

Η παίκτρια που κέρδισε τα 2.000 ευρώ και έκλεψε τις εντυπώσεις είναι η Ζάννα, ενώ αυτή που αποχώρησε είναι η Δήμητρα Αλεξανράκη!

My Style Rocks Gala: Απίστευτο ξεκατίνιασμα από τις παίκτριες!«Άσε μας κούκλα μου. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα»

Απίστευτο ξεκατίνιασμα από τις παίκτριες στο My Style Rocks Gala με μια από αυτές να λέει στην άλλη «άσε μας κούκλα μου. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα». Ποιες τσακώθηκαν και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και έγινε ο κακός χαμός;

Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά καλείται να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση στο My Style Rocks.

Οι έντεκα κοπέλες επιστρατεύουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν.

Η Μαρία Καζαριάν έβαλε κόκκινα, έπιασε τα μαλλιά της πάνω και ολοκλήρωσε το look της με μια ασπροκόκκινη γούνα.

My Style Rocks Gala

Το look της δεν άρεσε καθόλου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είπε και τη γνώμη της με αποτέλεσμα η Μαρία να εκνευριστεί και να της πει:

«Άσε μας κούκλα μου. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο από την κυρία Ευρυδίκη. Έχει τα νεύρα της ακόμα αυτή», είπε μεταξύ άλλων.