Βικτώρια Καρύδα: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις της για του Αγίου Βαλεντίνου! Η φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη!

Τι ανέβασε;

Βικτώρια Καρύδα: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις της για του Αγίου Βαλεντίνου! Η φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Βικτώρια Καρύδα έκανε μερικές ανατριχιαστικές αναρτήσεις στο Instagram για τον σύζυγο της και μάλιστα έδειξε και μερικές άγνωστες φωτογραφίες της από την περίοδο που ήταν έγκυος με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στυο My Style Rocks, την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων ανέβασε φωτογραφίες με τον σύζυγο της Γιάννη Μακρή που δολοφονήθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο έξω από το σπίτι τους.

Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για την απώλεια του και έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι αναρτήσεις αυτές είχαν ως πρωταγωνιστές την ίδια και τον σύζυγο της.

Οι ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από δώρα που της έκανε στο παρελθόν αλλά και πολλές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της.

Βικτώρια Καρύδα: Το φιλί στον νεκρό άντρα της! H ανατριχιαστική φωτογραφία με τους δυο τους!

ΗΒικτώρια Καρύδα ανέβασε ένα στιγμιότυπο με ένα ζεστό φιλί που δίνει στον νεκρό άντρα της, Γιάννη Μακρή! Η φωτογραφία που έχει στο σαλόνι της με τους δυο τους, «παγώνει» όποιον θελήσει να την κοιτάξει!

Η παίκτρια που όλοι αγαπήσαμε από το "My Style Rocks" βιώνει ακόμα την άγρια δολοφονία του αγαπημένου της συζύγου.

Η απώλεια της είναι μεγάλη και έτσι η Βικτώρια Καρύδα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα για τον αδικοχαμένο σύζυγό της.

Μάλιστα κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το σπαρακτικό μήνυμά της από την επέτειο του θανάτου του Γιάννη Μακρή!

Έτσι έγραψε:

«Εκεί που είναι όλα όμορφα ξαφνικά έρχεται το τέλος. Αξέχαστη άσχημη στιγμή που μένει στην καρδιά μου...να βλέπεις Τον αγαπούλη σου στο νεκροταφείο και να φιλάς τα μωβ χειλάκια του και να χαϊδεύεις το Ραμμένο το κεφαλάκι του...πώς να ξεπεράσεις όλο Αυτό?! Εχω και πόνο τον παιδιών μου.Τι άσχημο πράγμα! Δεν έχω λόγια... Τι κακιά υπάρχει στο κόσμο...» έγραψε η καλλονή στο Instagram.