Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκαναν την ανατροπή - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν στο σπίτι τους

Πώς πέρασε το ζευγάρι την ημέρα των ερωτευμένων;

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκαναν την ανατροπή - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν στο σπίτι τους

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είναι ζευγάρι εδώ και δύο περίπου χρόνια έκαναν την ανατροπή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε το Σάββατο στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα". Αυτό που ακούσαμε σίγουρα δεν το περιμέναμε! Όπως είπε ο ίδιος δεν έκαναν τίποτα με την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία γνωρίστηκαν στο Survivor! Όπως είπε ο ίδιος προτιμά να τις κάνει δώρο μια άλλη ημέρα, ενώ αποκάλυψε ότι απλώς έμειναν σπίτι βλέποντας τηλεόραση και χωρίς να κάνουν κάποια ιδιαίτερη έκπληξη ο ένας στον άλλον. Μάλιστα ούτε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που αν πούμε ότι πρόσφατα έβαλε φωτιά στην εκπομπή του Μουτσινα, του έκανε κάποιο δώρο οπότε το ζευγάρι φαίνεται να συμπορεύεται στις απόψεις του!

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ναταλία Γερμανού αποθέωσαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το απόλυτο street και πόζαρε με τζιν μπουφάν και γουνάκια. Η λεπτομέρεια έκανε την διαφορά και Βασάλος και Γερμανού την αποθέωσαν. Λογικό μας φαίνεται, αφού το πανωφόρι της είναι πραγματικά έρωτας. Αν δεν ξέρεις τι να βάλεις,copy the look και δεν θα χάσεις!

Η παρουσιάστρια του Alpha tv, πόζαρε με το πιο must τζιν μπουφάν και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι. Προσέξτε όμως, δεν είναι το κλασικό που σίγουρα έχετε, αλλά η πιο αναβαθμισμένη version με εντυπωσιακή λεπτομέρεια στα μανίκια με γουνάκια.

Αν είσαι σε αναζήτηση για το τι πανωφόρι θα επιλέξετε για την Άνοιξη, η Ευρυδίκη σας δείχνει τον τρόπο. Άλλωστε η ίδια έχει κάνει ήδη τα πρώτα ανοιξιάτικα looks στην εκπομπη, με πιο πρόσφατο εκείνο με την φούστα με φύλλα που επίσης λατρέψαμε.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφία με τα γυαλιά ηλίου και το jacket της και η Ναταλία Γερμανού της έγραψε σαν σχόλιο: «Τι ωραίο». Σίγουρα και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος επίσης την αποθέωσε και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Μπράβο βρε Ευρυδίκη για το look!