Νίκος Χατζηνικολάου: Η υπέροχη ανάρτηση για του Αγίου Βαλεντίνου - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε!

Είναι μαζί με την σύζυγό του 16 χρόνια!

Νίκος Χατζηνικολάου: Η υπέροχη ανάρτηση για του Αγίου Βαλεντίνου - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι 16 χρόνια μαζί με την σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη και αν κρίνουμε από την ανάρτηση που έκανε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η αγάπη τους δεν έχει σβήσει.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 και γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολαόυ έκανε μια γλυκιά ανάρτηση για την ημέρα των ερωτευμένων ανεβάζοντας μάλιστα μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του.

Ο Χατζνηκολάου και η Τσολακάκη είναι μαζί 16 χρόνια και όπως έγραψε ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του και μας έκανε να λιώσουμε... "την λατρεύω"!

"Από τότε πέρασαν 16 όμορφα χρόνια... Άλλοτε σαν γιορτή και άλλοτε με δυσκολίες,αλλά πάντα με αγάπη και σεβασμό! Την λατρεύω!" έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής που σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης με το Ενώπιος Ενωπίω.

Λίγα λόγια λόγια για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου (Αλεξανδρούπολη, 9 Οκτωβρίου 1962) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής ειδήσεων. Πρωτοέγραψε μικρά άρθρα στη τοπική εφημερίδα "Φωνη της Νέας Σμύρνης" ενώ ήταν ακόμα στην τελευταία τάξη του λυκείου.

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στην εφημερίδα Μεσημβρινή ως φοιτητής. Ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και σε νεαρή ηλικία κέρδισε το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, για την επιτυχία της συνέντευξης του Ευάγγελου Αβέρωφ. Στα ηλεκτρονικά μέσα ξεκίνησε κάνοντας εκπομπή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Από το 1989 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Για 12 χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή Ενώπιος ενωπίω και παράλληλα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2003, όπου και παραιτήθηκε μετά από διαφωνία. Επίσης, εκτός από τη Μεσημβρινή έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες Ακρόπολη της Κυριακής, Έθνος και με τα περιοδικά ΕΝΑ και Status.

Το 2006 ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha TV, όπως και του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 98.9 πριν ενταχθούν στη DEMCO και τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Από το 2006 είναι νυμφευμένος με την Κρίστη Τσολακάκη - κόρη της γνωστής Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ - και πρώην υπεύθυνης των δημοσίων σχέσεων της Κύπριας τραγουδίστριας Άννας Βίσση και τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν ένα γιό.