Σίσσυ Χρηστίδου: Στο Κεφαλάρι με τα παιδιά της - Οι γιοι της έχουν μεγαλώσει πολύ

Ποιος ήταν μαζί τους;

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο Κεφαλάρι με τα παιδιά της - Οι γιοι της έχουν μεγαλώσει πολύ

Τα παιδιά που έχει αποκτήσει η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη έχουν μεγαλώσει πολύ, όπως είδαμε από τις φωτογραφία τους σε βόλτα που πραγματοποίησαν στο Κεφαλάρι. Οι γιοι της, Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η παρουσιάστρια όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο OPEN, απολαμβάνει να περνάει χαλαρές στιγμές μαζί τους. Στην παρέα τους μάλιστα, βρέθηκε και η Μαρία Κορινθίου μαζί με την μοναχοκόρη της.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τα δυο της παιδιά να απολαμβάνουν την βόλτα τους στο Κεφαλάρι, μαζί με την ηθοποιός και την μικρή Ισμήνη. Όλοι τους έδειχναν να περνάνε όμορφες στιγμές.

Η παρουσιάστρια του Έλα Χαμογέλα, έδειχνε εντυπωσιακή με το μαύρο φόρεμα της, το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια και ένα μακρύ ταμπά παλτό.

Σίσσυ Χρηστίδου εμφάνιση

Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά

Μαρία Κορινθίου κόρη

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε διαζύγιο με τον Μαραντίνη μέσα σε 12 μέρες - Το είπε για πρώτη φορά

Πριν λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Μαραντίνη και τα παιδιά είχαν πάει ταξίδι

Μια έκπληξη επιφύλασσαν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου στους followers τους αφού κάποιες φωτογραφίες τους αποκάλυψαν ότι βρίσκονται μαζί σε ταξίδι και μάλιστα στο εξωτερικό. Εσείς το είχατε πάρει χαμπάρι;

Το ζευγάρι πριν από αρκετούς μήνες αποφάσισε μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και μάλιστα όλοι θυμόμαστε την ανακοίνωση που έκαναν ξαφνικά στα social media ένα βράδυ. Ωστόσο και οι δυο έχουν δηλώσει άπειρες φορές πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και πως ο ένας αγαπά υπερβολικά πολύ τον άλλον και θα κάνουν τα πάντα για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά τους και για να μην τους επηρεάσει αυτός ο χωρισμός. Κι όπως φαίνεται τηρούν τα λόγια τους στο έπακρο.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που από τότε που χώρισαν ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί με τα παιδιά τους σε εξόδους και φαίνονται πραγματικά ευτυχισμένοι.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, βρίσκονται πάλι μαζί σε μια ψυχαγωγική εκδρομή με τα παιδιά τους στο μαγευτικό Λονδίνο.

Και οι δυο τους πόσταραν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες από την ακριβώς ίδια τοποθεσία, "London Eye", αλλά όχι κοινές. Σε καμία δεν βρίσκονται μαζί, ωστόσο είναι γεγονός πως ο ένας απαθανατίζει τον άλλον με την κάμερά του.

Και οι δυο φαίνεται να ευχαριστιούνται την μίνι αυτή απόδραση με τα παιδιά τους.

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου στο instagram:

Η φωτογραφία του Θοδωρή Μαραντίνη στο instagram: