Mega: Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το κανάλι! Τι έγραψε;

Όλα έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή!

Mega: Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το κανάλι! Τι έγραψε;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ανάρτηση για το Mega. Τι έγραψε ο ιδιοκτήτης του καναλιού στο Instagram με αφορμή την έναρξη του προγράμματος και την μεγάλη πρεμιέρα του που θα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου;

Το Mega ετοιμάζεται να επιστρέφει στις οθόνες μας την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Το νέο Mega, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρησε και τα στελέχη και το προσωπικό βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές πριν αρχίσει η μετάδοση προγράμματος.Δείτε και ποιο θα είναι το πρόγραμμα με το οποίο θα ξεκινήσει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, δημοσίευσε στο Instagram stories ένα βίντεο από τη δημοφιλή σειρά του Mega «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», γράφοντας:

«Οι άνθρωποι του Mega έχουν μοναδική ποιότητα και αισθητική. Θα δώσουν μεγάλες χαρές σε όλους μας».

Mega πρόγραμμα

Mega: Επέστρεψε στον αέρα το σήμα του καναλιού ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη

Το Mega είναι έτοιμο για το δυναμικό του comeback στις 17 Φεβρουαρίου και μάλιστα το σήμα του καναλιού επέστρεψε στον αέρα από εχθές το βράδυ. Σε κάποιες τηλεοράσεις εμφανίζεται αυτόματα, κάποιες άλλες χρειάζονται επανασυντονισμό.

Ενόψει της πρεμιέρας του σταθμού την ερχόμενη Δευτέρα, το κανάλι εντάχθηκε στη DIGEA. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μία αυτόματη αναζήτηση στους αποκωδικοποιητές ή στην τηλεόρασή σας.

Στους τηλεοπτικούς δέκτες εμφανίζεται το σήμα του καναλιού με το μότο «Mega όπως πάντα», ενώ εμφανίζεται και το πρώτο τρέιλερ του καναλιού, το οποίο και σας έχουμε ήδη αναφέρει.

Λίγα λόγια για το Mega πριν την μεγάλη επιστροφή

Το Mega Channel (ή απλώς MEGA) είναι ο πρώτος, χρονολογικά, ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας με έδρα την Αθήνα. Εξέπεμψε για πρώτη φορά το 1989, ενώ σταμάτησε η ελεύθερη μετάδοσή του από την Digea στις 28 Οκτωβρίου του 2018.

Παράλληλα σταμάτησε να εκπέμπει και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες στις 20 Νοεμβρίου του 2018.