Μαρία Μπεκατώρου: Πιο αδύνατη από ποτέ! Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε!

Άκρως εντυπωσιακή!

Μαρία Μπεκατώρου: Πιο αδύνατη από ποτέ! Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε και είναι πλέον φανερά αδυνατισμένη. H αλλαγή στην εμφάνιση της δεν περνάει απαρατήρητη και είναι πλέον πιο αδυνατισμένη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" και έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ η αλλαγή της δεν πέρασε απαρατήρητη από την Μαρία Μπακοδήμου.

Η Ναταλία Γερμανού μόλις την είδε έμεινε άφωνη και θέλησε να μάθει πως τα κατάφερε! «Γιατί έχεις γίνει τσιλιμπίθρα; Πού πήγε η άλλη μισή;».

Μαρία Μπεκατώρου παιδί

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι… Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!».Να σημειώσουμε πως σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα το YFSF και το trailer του προγράμματος είναι γεγονός.

Και είπε πως μετά τις διακοπές, ξεχνούσε να φάει και άρχισε να χάνει κιλά, της άρεσε και ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή και έτσι κατάφερε να χάσει εννιά ολόκληρα κιλά και πραγματικά είναι μισή! «Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, τις σοκολάτες…» είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Μπεκατώρου: Το τρυφερό δώρο που δέχτηκε από τη μαμά της

Ένα τρυφερό δώρο από τη μαμά της δέχτηκε η Μαρία Μπεκατώρου η οποία γιόρτασε τα γενέθλια της. Το δώρο λοιπόν ήταν από ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένεια της, την μητέρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Εχθές πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της ευχηθούν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η παρουσιάστρια μπορεί να διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, αφού έγινε 46 χρονών όμως είναι στα καλύτερά της και παραμένει μια κούκλα.

Την πρώτη έκπληξη η Μαρία Μπεκατώρου την δέχτηκε στο πλατό του «Still Standing» από τους συνεργάτες της, όταν μια τούρτα ξεπρόβαλε από την κεντρική καταπακτή του παιχνιδιού. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή της, αυτή τη φορά, μας αποκάλυψε το δώρο που δέχτηκε από τη μητέρα της με αφορμή τα γενέθλιά της.

Πρόκειται για μια κατακόκκινη τούρτα σε σχήμα καρδιάς. «Η τουρτίτσα της μανούλας μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία της.

 Μαρία Μπεκατώρου μητέρα