Ελένη Φουρέιρα: Πόζαρε χωρίς μακιγιάζ δίπλα στον Βαλεντίνο της - Έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Πανέμορφη!

Ελένη Φουρέιρα: Πόζαρε χωρίς μακιγιάζ δίπλα στον Βαλεντίνο της - Έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα

H Ελένη Φουρέιρα πόζαρε δίπλα στον Βαλεντίνο της χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε καθώς έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Η τραγουδίστρια φροντίζει πολύ τον εαυτό της και τα αποτελέσματα άλλωστε είναι ολοφάνερα αφού είναι πανέμορφη!

Η τραγουδίστρια φροντίζει παρά πολύ την εμφάνιστη της και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, τόσο για τις αναλογίες της όσο και για το πρόσωπο της.

Η ίδια διαθέτει κορμί λαμπάδα αλλά και πρόσωπο αψεγάδιαστο καθώς φροντίζει πάντα να το προσέχει και να φοράει τα κατάλληλα προιόντα ενυδάτωσης.! Δείτε και την εμφάνιση με ροζ τούλι που έκλεψε τις εντυπώσεις

Η ίδια πόζαρε δίπλα στον Βαλεντίνο της και πάθαμε πλάκα με το πόσο όμορφη και φρέσκια δέιχνει χωρίς το μακιγιάζ της.

Φουρέιρα σχέση

Καυτή φωτογραφία από την Ελένη Φουρέιρα - Μόνο με τα εσώρουχα μες στον Χειμώνα

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε ξανά και πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα μες στον Χειμώνα ανεβάζοντας την θερμοκρασία! Αυτή η καυτή φωτογραφία από την τραγουδίστρια δεν μοιάζει με καμία άλλη που έχεις ξαναδεί. Στο υπογράφουμε και μάλιστα με... διπλή υπογραφή!

Η Ελένη άλλωστε έχει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και δεν διστάζει να μας το δείξει απλόχερα! Με σκληρή γυμναστική και δίαιτα (την οποία έχουμε γράψει) διατηρείται σε άψογη φόρμα και κολάζει το πανελλήνιο.

Η τραγουδίστρια, ανέβασε χτες το βράδυ φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με γαλάζιο εσώρουχο και φούτερ και προκάλεσε θύελλα από σχόλια και likes στο Instagram. Λογικό μας φαίνεται και αν την δείτε και εσείς, θα συμφωνήσετε! Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω η εμφάνιση της Ελένης:

Με κόκκινο μαγιό την έχετε δει την Ελένη Φουρέιρα; Μοιάζει με εσώρουχα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αναλογίες στο σώμα της που ζηλεύουν πολλές και αυτό οφείλεται στην γυμναστική και διατροφή που κάνει. Την είδαμε με μαγιό και μοίρασε «εγκεφαλικά», ανάβοντας «φωτιές» στα social media.

Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αμερική με σκοπό την προώθηση της καριέρα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ευρώπη ήδη θεωρείται από πολλούς «βασίλισσας» και στις συναυλίες που έχει πραγματοποιήσει το κοινό να παραληρεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από την παραμονή της στην Αμερική και όλες είναι εντυπωσιακές, μια προς μια.

Αυτή όμως που μοίρασε τα «εγκεφαλικά» είναι αυτή με το κόκκινο μαγιό της. Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στο φακό με γυρισμένη την πλάτη και με το σώμα της, χωρίς ίχνος ρετούς άναψε «φωτιές».Ιδού και η σχετική φωτογραφία: