Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 5 χρόνια γάμου

Χώρισαν αθόρυβα!

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 5 χρόνια γάμου

Οι δυο τους κρατούσαν χαμηλό προφίλ και τώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες χώρισαν "αθόρυβα".

Ο λόγος για την Άριελ Κωνσταντινίδη και τον Τάκη Μαργαρίτη που παντρεύτηκαν το 2015, ενώ το 2017 απέκτησαν δίδυμα! Τώρα σύμφωνα και με δημοσίευμα της Real News οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, ενώ βάσει των ίδιων πληροφοριών έχουν χωρίσει ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.

Μάλιστα γίνεται λόγος για ένα "βελούδινο" διαζύγιο ενώ να πούμε ότι οι δυο τους ήταν χρόνια φίλοι πριν τελικά παντρευτούν το 2015. Το περιβάλλον του ζευγαριού φέρεται να αναφέρει ότι οι δυο τους κρατούν άριστες σχέσεις και πως η ηθοποιός μένει σε άλλο σπίτι με τα παιδιά.

Αποκαλύψεις για το διαζύγιό της έκανε και η Σίσυ Χρηστίδου που είπε ότι το πήρε μέσα σε 12 μέρες!

Άριελ Κωνσταντινίδη - Τάκης Μαργαρίτης διαζύγιο

Ξέσπασε ο σύζυγος γνωστής ηθοποιού μετά το διαζύγιο

«Μου πήρε 200.000 και με παράτησε», αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού και ξέσπασε μετά το διαζύγιο που πήραν. Ενώ, χαρακτήρισε τον εαυτό του «γεροηλίθιο» εξηγώντας πως εξαπατήθηκε χωρίς να πάρει είδηση τίποτα.

«Την καλωσόρισα στην ζωή μου με ανοιχτές αγκάλες και την αγάπησα όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που την φρόντιζα» έγραψε και συνέχισε: «Πλήρωσα τους λογαριασμούς της επειδή ήταν απένταρη. Της αγόρασα μια ολοκαίνουρια γκαρνταρόμπα».

Ο λόγος για τον 74χρονο που παντρεύτηκε με την 52χρονη Πάμελα Άντερσον, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως εκείνη του έκανε πρόταση γάμου, μέσω μάλιστα μηνύματος.

«Όταν μου έστειλε μήνυμα πως ήθελε να παντρευτούμε, ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη. Τα παράτησα όλα για την Πάμελα. Είχε περίπου 200.000 δολάρια σε χρέη, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπληρώσει, γι’ αυτό και τα πλήρωσα εγώ. Κι αυτό ήταν το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο ανόητος από έναν γεροηλίθιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να πούμε πως το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου με το διαζύγιο τους να έρχεται μόλις 12 μέρες μετά. Σε δήλωσή της μάλιστα, ανέφερε: «Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», προσθέτει η Πάμελα Αντερσον στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη έκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας και να θέσουμε την πίστη μας στη διαδικασία». Και καταλήγει η Πάμελα: «Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας».

Πρώην σύζυγος ηθοποιού