Βάσω Λασκαράκη: Στο σαλόνι του σπιτιού της με την κόρη της - Κάθισαν στον καναπέ και έκαναν μάθημα

Εικόνες από μέσα

Βάσω Λασκαράκη: Στο σαλόνι του σπιτιού της με την κόρη της - Κάθισαν στον καναπέ και έκαναν μάθημα

Κυριακή σήμερα και η Βάσω Λασκαράκη θα περάσει την ημέρα της με την οικογένεια της. Νωρίς σήμερα το πρωί, κάθισε στον καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού της με την κόρη της και έκαναν μάθημα Αγγλικών. Η ηθοποιός έκατσε δίπλα της και την επίβλεπε.

Έχοντας τα Σαββατοκύριακα ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λατρεύει να περνάει χρόνο με τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο και την μικρή Λυδία που έχει αποκτήσει με το γάμο της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Βάσω Λασκαράκη, αφού πέρασε μια όμορφη βραδιά μαζί με την παρέα της, την Κυριακή της θα την περάσει με την κόρη της που της έχει πολύ αδυναμία. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μάλιστα μερικές στιγμές μέσα από το σπίτι τους.

Κάθισαν και οι δυο στον καναπέ και ξεκίνησαν το μάθημα Αγγλικών, με την Λυδία να μαθαίνει την ΑΒ.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι

Γιάννης Τσιμιτσέλης κόρη

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Βάσω Λασκαράκη πήγε ταξίδι με τον Λευτέρη Σουλτάτο και οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές.

Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή κίνηση προς την κόρη της! Δείτε την φωτογραφία...

Μια τρυφερή κίνηση προς την κόρη της έκανε η Βάσω Λασκαράκη. Δείτε την φωτογραφία με το δώρο που της πήρε η ηθοποιός πριν τα Χριστούγεννα.

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή Ευαγγελία και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της, όταν τελειώνει από όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, τα παιχνίδια στο σπίτι τους, αλλά και οι βόλτες όταν είναι μαζί δεν έχουν τέλος. Της κάνει όλα τα χατίρια, αφού είναι η μονάκριβη της.

Πριν από λίγες ώρες, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δώρο που της έκανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για ένα παραμύθι που η μαμά της ήδη της το διάβασε.

Βάσω Λασκαράκη κόρη