Οριστικό το τέλος για ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Η αιτία που έφερε το χωρισμό

Το ζευγάρι χώρισε οριστικά...

Οριστικό το τέλος για ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Η αιτία που έφερε το χωρισμό

Τίτλοι τέλους έπεσαν για δεύτερη φορά στην σχέση του ζευγαριού της ελληνικής showbiz που είχε επίσης χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβρη για δύο περίπου μήνες.

Φαίνεται ότι η προσπάθεια του ζευγαριού να τα ξαναβρεί δεν ευδοκίμησε με τους δυο τους να χωρίζουν πριν περίπου δύο εβδομάδες. Ο λόγος για τον pastry chef Διονύση Αλερτά και την γυμνάστρια Εβίτα Μπέλα. Διαβάστε τι είπαν φίλοι του ζευγαριού για τον χωρισμό τους.

Όπως ανεφέρουν στην εφημερίδα Reallife πηγές από το φιλικό περιβάλλον και των δύο, οι διαφορετικές τους απόψεις για τη ζωή φαίνεται να είναι εκείνες που έφεραν τα οριστική ρήξη ανάμεσά τους. "Οι διαφορετικοί χαρακτήρες και το εκρηκτικό τους ταμπεραμέντο ήταν και οι λόγοι που έφεραν το τέλος" εξηγεί στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Διονλύσης Αλερτάς - Εβίτα Μπέλλα χώρισαν

Μάλιστα σαν βόμβα έσκασε και η είδηση για τον χωρισμό αγαπημένης παρουσιάστριας του Star.

Χώρισε ζευγάρι της showbiz μετά από πέντε χρόνια γάμου!

Οι δυο τους κρατούσαν χαμηλό προφίλ και τώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες χώρισαν "αθόρυβα".

Ο λόγος για την Άριελ Κωνσταντινίδη και τον Τάκη Μαργαρίτη που παντρεύτηκαν το 2015, ενώ το 2017 απέκτησαν δίδυμα! Τώρα σύμφωνα και με δημοσίευμα της Real News οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, ενώ βάσει των ίδιων πληροφοριών έχουν χωρίσει ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.

Άριελ Κωνσταντινίδη

Μάλιστα γίνεται λόγος για ένα "βελούδινο" διαζύγιο ενώ να πούμε ότι οι δυο τους ήταν χρόνια φίλοι πριν τελικά παντρευτούν το 2015. Το περιβάλλον του ζευγαριού φέρεται να αναφέρει ότι οι δυο τους κρατούν άριστες σχέσεις και πως η ηθοποιός μένει σε άλλο σπίτι με τα παιδιά.

Αποκαλύψεις για το διαζύγιό της έκανε και η Σίσυ Χρηστίδου που είπε ότι το πήρε μέσα σε 12 μέρες!