Θοδωρής Μισόκαλος: Εικόνα μέσα από την κουζίνα του - Είναι νοικοκύρης και ξέρει να μαγειρεύει

Δεν φαντάζεστε τι μαγείρεψε!

Θοδωρής Μισόκαλος: Εικόνα μέσα από την κουζίνα του - Είναι νοικοκύρης και ξέρει να μαγειρεύει

Ο Θοδωρής Μισόκαλος μας απέδειξε με ένα story στο Instagram ότι ξέρει να μαγειρεύει! Μάλιστα έφτιαξε γιουβαρελάκια όπως μαρτυρά η ανάρτηση!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος μπήκε λοιπόν στην κουζίνα του και μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει μάλιστα για την σχέση τους ότι "Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού ! Αγάπη χωρίς όρια, αγάπη αληθινή!".

Τι το καλό μαγείρεψε όμως; Ο μικρός αδελφός της Ελένης Μενεγάκη έφτιαξε γιουβαρελάκια! Δείτε την σχετική εικόνα:

γιουβαρελάκια Θοδωρής Μισόκαλος

Δεν φαντάζεστε που δουλεύει ο Θοδωρής Μισόκαλος

Ο Θοδωρής Μισόκαλος άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό και δεν φαντάζεστε που θα εργάζεται πλέον ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη. Ποιος ο ρόλος του Ματέο Παντζόπουλο όμως σε αυτή την αλλαγή στα επαγγελματικά του.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και του Νίκου Γεωργιάδη, ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδερφός της Ελένης φαίνεται εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του γαμπρού του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.Δείτε και την αγκαλιά με τον κούκλο αδερφό της σε μια φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση πάνω στα ναυτιλιακά. Ωστόσο άφησε στην άκρη την καριέρα στη Νομική, αφού τα καλοκαίρια εργάζεται πλέον στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.

H ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Μάκη Παντζόπουλου! Τι του ευχήθηκε;

Γενέθλια είχε χθες ο Μάκης Παντζόπουλος και ο Θοδωρής Μισόκαλος θέλησε να του ευχηθεί με μια ανάρτηση στο Instagram! Τι του ευχήθηκε;

Γενέθλια είχε χθες ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο και ο αδερφός της ανέβασε στα instastories μια κοινή του φωτογραφία και έγραψε:

«Πολύχρονος αγόρι μου, υγεία και αγάπη στη ζωή σου». Οι δυο άνδρες όπως φαίνεται έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου στο Λονδίνο και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου και διατηρεί πια ξενοδοχειακή επιχείρηση στα Άχλα της Άνδρου. Χθες γιόρτασε τα 51α γενέθλια του.

Θοδωρής Μισόκαλος - Μάκης Πανταζόπουλος