Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πόσο όμορφα συνδύασε λευκό με λεοπάρ!

Τι φόρεσε η παρουσιάστρια;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πόσο όμορφα συνδύασε λευκό με λεοπάρ!

Με χαλαρή διάθεση και αθλητικό λουκ "έπιασε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο φωτογραφικός φακός! Δείτε τι επέλεξε να φορέσει!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με χαλαρό στιλ αποθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην Βουλιαγμένη, με την όμορφη παρουσιάστρια να έχει επιλέξει για ακόμα μια φορά ένα όμορφο σύνολο για την βόλτα της! Ειδικότερα η παρουσιάστρια, που το τελευταίο διάστημα έχει αδυνατίσει - κάτι που τις πάει πολύ - επέλεξε για την βόλτα της να ντυθεί απλά με λευκές αποχρώσεις, δείχνοντάς μας ότι τα ανοιχτά χρώματα δεν είναι αποκλειστικά για τον χειμώνα!

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε λοιπόν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαλαρή και ευδιάθετη να φορά ένα λευκό πουλοβεράκι το οποίο συνδύασε με ένα λεοπάρ παντελόνι! Επέλεξε δε να φορέσει λευκά αθλητικά που είναι must για φέτος μιας όλες αξίζουμε λίγο άνεση αλλά και κομψότητα στη ζωή μας! Τέλος φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και είχε τα μισά μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό κοτσάκι!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λευκό πουλόβερ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λεοπάρ παντελόνι
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Βουλιαγμένη

Η όμορφη παρουσιάστρια που επιστρέφει και επίσημα στην τηλεόραση κρατούσε τέλος στα χέρια της ένα επίσης λευκό παλτό. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο τόνος της πάει πολύ!!!

Η σικ και χαλαρή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Tae Kwon Do

Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στο Tae Kwon Do και ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε!

Η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου βρέθηκε μαζί με πολλούς ακόμα celebrities στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Tae Kwon Do και ήταν άκρως εντυπωσιακή αν και το ντύσιμό της ήταν απλό, όπως άλλωστε άρμοζε στην εκδήλωση. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι - που είναι must have για την ντουλάπα μιας γυναίκας - το οποίο συνδύασε με ένα τζιν τζάκετ το οποίο είχε μεταλλικές λεπτομέρειες.

Το σύνολο έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με το λεοπάρ της φουλάρι αλλά και με την μαύρη στέκα που φόρεσε στα μαλλιά. Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα άφησε ένα υπονοούμενο για το αν έχει ταίρι, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα μποτάκια, με τρούκς που ταίριαζαν απόλυτα με το λουκ!

Δείτε και πείτε μας! Δεν είναι πολύ όμορφη;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Tae Kwon Do
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Αντώνη Ρέμο