Έκανε πρόταση γάμου στην Ζέτα Μακρυπούλια στον αέρα του ΑΝΤ1 - Δεν ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Άφωνοι όλοι στο πλατό

Έκανε πρόταση γάμου στην Ζέτα Μακρυπούλια στον αέρα του ΑΝΤ1 - Δεν ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Πρόταση γάμου δέχτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στον αέρα της εκπομπής της που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Δεν ήταν επί εδώ και πολλά χρόνια σύντροφο της, Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά παίκτης του παιχνιδιού.

Η παρουσιάστρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πήρε ένα πολύ όμορφο δώρο από έναν παίκτης του Ρουκ Ζουκ. Της πήρε μπαλόνια καρδιές, αλλά και μια γλάστρα μέσα στην οποία είχε κρυμμένο ένα μικρό αλλά σημαντικό για εκείνον δώρο.

Ο Τάσος που έλαβε μέρος στο «Ρουκ Ζουκ» με την παρέα του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου άδραξε την ευκαιρία με αφορμή και την ημέρα των ερωτευμένων και πήγε εξοπλισμένος με εκπλήξεις για την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε από την έκπληξη του, η οποία προφανώς ήταν για πλάκα.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης γάμος

Γεμάτο εκπλήξεις είναι το Ρουκ Ζουκ και από την ίδια την παρουσιάστρια. Θα "κλάψετε" με την ατάκα της με την οποία έπεσαν κάτω όλοι.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Σήμερα γάμος γίνεται»! Το λευκό φόρεμα που είδε ο Χατζηγιάννης και «πρόδωσε» συνεργάτης της!

«Σήμερα γάμος γίνεται» για την Ζέτα Μακρυπούλια; Το λευκό φόρεμα που είδε ο Χατζηγιάννης και «πρόδωσε» συνεργάτης της, αφού με μια λεζάντα φωτογραφίας προκλήθηκε ο απόλυτος πανικός! Τι έχει συμβεί;

Η παρουσιάστρια, ντύθηκε και στολίστηκε για το Ρουκ Ζουκ αλλά προκάλεσε άθελά της ταραχές! Ο στιλίστας της, ανέβασε σχετική φωτογραφία και εγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα γάμος γίνεται» ! Αμέσως ξεκίνησαν τα... δημοσιεύματα για τον γάμο με τον Χατζηγιάννη αλλά φυσικά το ζευγάρι είναι πολύ καλά στα προσωπικά του, και δεν παντρεύεται.

Πάντως, σίγουρα αν την είδε ο ίδιος με το σχετικό φόρεμα θα το ενέκρινε, αφού το λευκό πάει πολύ στην Ζέτα. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Tην έχετε δει και με μαύρο σύνολο;