Ιωάννα Τούνη: Βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με τον Νώντα Παπαντωνίου! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Που βρέθηκε το πρώην ζευγάρι;

Ιωάννα Τούνη: Βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με τον Νώντα Παπαντωνίου! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ξανά στο ίδιο μαγαζί με τον πρώην της Νώντα Παπαντωνίου και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση. Το πρώην ζευγάρι διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο και οι θαμώνες τους κατέγραψαν ωστόσο δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός μπασκετμπολίστας το καλοκαίρι τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από έναν χρόνο σχέσης και έχουν προχωρήσει την ζωή τους.

Η Ιωάννα τους τελευταίους μήνες ζει τον έρωτα στο πλευρό του νέου της συντρόφου Χρήστου, με τον οποίο συζούν στην Θεσσαλονίκη.

Η όμορφη Ιωάννα βρίσκεται στην Αθήνα και το βράδυ του Σαββάτου βγήκε έξω να διασκεδάσει μαζί με τις φίλες της. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάνε ο Γιώργος Σαμπάνης και η Καίτη Γαρμπή.

Στο ίδιο μαγαζί διασκέδαζε με την παρέα του ο πρώην της, Νώντας Παπαντωνίου όπως δημοσίευσε η Soula Glamourous στο Instagram ωστόσο αν και βρισκόντουσαν πολύ κοντά δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Ιωάννα Τούνη Παπαντωνίου

Τούνη σχέση

Νώντας Παπαντωνίου: Μετά την Ιωάννα Τούνη σε σχέση με παίκτρια του GNTM! Το πρόσωπο «βόμβα»! (Βίντεο

Μετά την Ιώαννα Τούνη ο Νώντας Παπαντωνίου βρίσκεται σε σχέση σύμφωνα με το Πρωινό με παίκτρια του GNTM. Το πρόσωπο «βόμβα» που δεν περιμέναμε.

Οριστική σε σελίδα στη ζωή του έχει αλλάξει ο μπασκετμπολίστας που πλέον παίζει με την Λάρισα. Έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μοντέλου.

Μετά την νέα σχέση της Ιωάννας Τούνη, έρχεται και αυτή του Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίο σύμφωνα με το Πρωινό η σύντροφο του είναι πρώην παίκτρια - πλέον - του GNTM.

Ο λόγος για την Ασημίνα, η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

https://youtu.be/7u1yh1q7ack[/OEmbed