Masterchef: Όσα δεν ήξερες για τον Γιώργο Λασκαρίδη που έχει καταγωγή από την Κρήτη

Είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει

Masterchef: Όσα δεν ήξερες για τον Γιώργο Λασκαρίδη που έχει καταγωγή από την Κρήτη

Στο σπίτι του Masterchef μπήκαν οι 23 παίκτες που πέρασαν στα bootcamps, με την κυρία Γιώτα να είναι εκείνη που στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησε αφού τα αυγά της δεν ήταν καλά. Ένας από τους παίκτες που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης με καταγωγή από την Κρήτη. Τι δεν ήξερες όμως για τον παίκτη;

Ο Γιώργος έχει καταγωγή από το Ζαρό της όμορφης Κρήτης, σύγχρονος και παραδοσιακός, έτσι φτιάχνει και τα πιάτα του. Ο Γιώργος μένει τα τελευταία χρόνια στην Ολλανδία και εργάζεται στο χώρο της γαστρονομίας. Τη δύναμή του την αντλεί από τους δικούς του ανθρώπους, τον παππού και τη γιαγιά του, την αδελφή του και την κοπέλα του από την Ολλανδία αλλά και τα χόμπι του.

Ο παππούς του άλλωστε υπήρξε μεγάλο κίνητρο για να κάνει την αίτηση για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, αφού ήθελε να τον δει στην τηλεόραση να μαγειρεύει. Νιώθει απόλυτα προετοιμασμένος και δεν ξεχνά το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» κάθε φορά, που κάνει ασκήσεις Καλλισθενικής γυμναστικής, κάνει ελεύθερη πτώση ή διαβάζει σαν μικρό παιδί πάντα για τη μαγειρική, που είναι και η μεγάλη του αγάπη.

Τώρα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη χώρα του. Γι’ αυτό θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει μέσα στο διαγωνισμό και να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Να πούμε πως ακόμη δεν μπήκαν στο σπίτι οι παίκτες και ένα ειδύλλιο έχει ξεσπάσει.

Masterchef: Έκανε στην συμπαίκτρια του... πρόταση γάμου - «Θα σε πάρω στην Κρήτη»!

Ακόμη το Masterchef καλά καλά δεν ξεκίνησε οι παίκτες φαίνεται πως κατάφεραν να γνωριστούν καλά μεταξύ τους και να αναπτύξουν οικειότητα. Μάλιστα, ένας έκανε πρόταση γάμου στην συμπαίκτρια του για πλάκα. «Θα σε πάρω στην Κρήτη», της είπε.

Στο αποψινό επεισόδιο στο STAR τα είδαμε όλα. Σήμερα, μπορεί να ήταν λίγοι εκείνοι που μπήκαν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο τα πειράγματα, οι ατάκες και οι αποχωρήσεις δεν έλειψαν.

Αυτό που παρατηρήσαμε μεταξύ άλλων ήταν η έντονη χημεία που υπήρχε ανάμεσα σε δύο παίκτες, την Ηλιάνα και το Λάμπρο. Δεν σταμάτησαν να πειράζονται τη διάρκεια που ετοίμαζαν τα πιάτα τους τα οποία στην συνέχεια θα έκριναν οι κριτές.

Μάλιστα, ο ένας αποκαλούσε τον άλλον “αγάπη μου” και “μωρό μου”, με αποκορύφωμα όταν ο Λάμπρος της είπε πως θα την παντρευτεί και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Βέβαια όλα γινόντουσαν πάνω στην πλάκα. Λίγο πριν ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

Masterchef πρόταση γάμου