Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλονίζει: «Σώθηκα δυο φορές από θαύμα»

Ποια το είπε;

Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλονίζει: «Σώθηκα δυο φορές από θαύμα»

Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλόνισε όταν αποκάλυψε πως έχει "σωθεί δυο φορές από θαύμα" καθώς είχε δυο τροχαία ατυχήματα. Η ίδια έκανε αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη σε συνέντευξη που έδωσε και μίλησε για αυτό το θέμα.

Ο λόγος για την Αναστασία Μουτσάτσου που έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" και αποκάλυψε ότι δυο φορές ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο.

Όπως έκανε γνωστό είχε δυο τροχαία ατυχήματα στο ένα μάλιστα την έσωσε ο κόσμος.Το ένα ντελαπάρισε και δεν ήξερε πως βγήκε.Αποκάλυψη σοκ έκανε δε πριν μερικές ημέρες και μαι Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Και στο άλλο ήταν στην εθνική καλοκαίρι και το αμάξι της έφυγε από τον δρόμο και όπως εξομολογήθηκε άφησε τα χέρια της από το τιμόνι και το γκάζι και είπε ας γίνει ότι είναι να γίνει.

Δείτε την συγκλονιστική της αποκάλυψη:

Σοκάρει γνωστή τραγουδίστρια - Αποκάλυψε από ποια νόσο πάσχει

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιό που έκανε μεγάλη επιτυχία με τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε, με την ίδια να αποκαλύπτει την νόσο από την οποία πάσχει.

Ο λόγος για την Thalia την Μεξικανή ηθοποιός και τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε μέσα από σειρές όπως "Μαρία της Γειτονιάς", 'Μαριμάρ", "Ροζαλίντα" κα.

Η ίδια μίλησε σε συνέντευξή της και σόκαρε όταν αποκάλυψε ότι πάσχει από την νόσο Lyme! Διαβάστε τι είπε.

Ταλία

«Σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ότι κάθε πρωί ξυ­πνάω με πόνο που "απλώνεται σε όλο το σώμα μου. Είναι μια κατάσταση που επηρεάζει τη δι­άθεση, το χαρακτήρα μου. Η πειθαρχία είναι ο καλύτερος μου φίλος, μαζί με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Διατηρώντας θετική στά­ση, μπορώ να επιβιώνω!» ήταν τα λόγια της Thalia.

Ποια είναι η τραγουδίστρια και ηθοποιός Thalia - Τι είναι η νόσος Lyme

Η Αριάδνα Ταλία Σόντι Μιράντα (Ariadna Thalía Sodi Miranda, 26 Αυγούστου 1971), ευρέως γνωστή ως Ταλία, είναι Μεξικανή τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτρια, στιχουργός, συγγραφέας και επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με την AMPROFON (Ένωση Μεξικανών Παραγωγών Ηχογραφημάτων), θεωρείται η πιο εμπορική Μεξικανή τραγουδίστρια διεθνώς, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ξεκίνησε την μουσική της καριέρα από πολύ μικρή ηλικία ενώ έχει τραγουδήσει στα ισπανικά, στα αγγλικά, στα πορτογαλικά, στα γαλλικά, και στη διάλεκτο Ταγκαλόγκ των Φιλιππίνων, στο πλαίσιο της προώθησης της μουσικής της στις διάφορες αγορές. Θεωρείται βετεράνος της ισπανόφωνης βιομηχανίας του θεάματος, με το όνομά της να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα brands στον ισπανόφωνο κόσμο.

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες ισπανόφωνες ερμηνεύτριες όλων των εποχών και αναφέρεται από το διεθνή Τύπο ως η "Βασίλισσα της Λάτιν Ποπ".Έχει λάβει 17 υποψηφιότητες στα βραβεία Latin Billboard Awards και 7 υποψηφιότητες στα βραβεία Latin Grammy, καθώς και πολλά βραβεία Lo Nuestro. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας όπως Tony Bennett, Michael Bublé, Robbie Williams, Marc Anthony, Julio Iglesias, Laura Pausini και πολλούς άλλους.

Παράλληλα με τη μουσική, υπήρξε και ηθοποιός στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και το όνομά της συνδέθηκε κυρίως με τις λατινοαμερικανικές τηλενουβέλες. Τα δικαιώματα των τηλεοπτικών σειρών στις οποίες πρωταγωνίστησε έχουν πουληθεί σε πάνω από 180 χώρες, με αποτέλεσμα να θεωρούνται το πιο εξαγώγιμο προϊόν του Μεξικού μετά το ποτό τεκίλα. Ο διεθνής Τύπος την αναφέρει συχνά ως "Βασίλισσα της σαπουνόπερας" λόγω της εμβληματικής παρουσίας της στην τηλεόραση και του παγκόσμιου αντίκτυπου που είχαν οι σειρές στις οποίες ήταν πρωταγωνίστρια την δεκαετία του '90, σύμφωνα με την wikipedia.

Λίγα λόγια για την νόσο

Η Βορρελίωση ή Νόσος του Lyme [Λάιμ] (Αγγλ. Lyme Disease) είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

Η παρουσίαση της νόσου ποικίλει και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.