YFSF: Ο Γιώργος Χρανιώτης πιο απολαυστικός από ποτέ! Σε ποιον μεταμφιέστηκε;

Τι του είπαν οι κριτές;

YFSF: Ο Γιώργος Χρανιώτης πιο απολαυστικός από ποτέ! Σε ποιον μεταμφιέστηκε;

Ο Γιώργος Χρανιωτης εμφανίστηκε πιο απολαυστικός από ποτέ στην σκηνή του YFSF. Σε ποιον τραγουδιστή μεταμφιέστηκε και ποιες ήταν οι κριτικές που άκουσε από τους 4 κριτές του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1;

Ο ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του ποιες ήταν όμως οι κριτικές που άκουσε;

«Σήμερα ήσουν λίγο αγχωμένος, αλλά είχαμε αυτή τη ανταπόκριση του Αντώνη Καλογιάννη. Ξεκινήσαμε καλά, έπρεπε να το ευχαριστηθείς λίγο περισσότερο», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

«Είναι λίγο αυστηρός ο Γιώργος, εγώ θα κάνω την καλή. Ξεκινήσαμε καλά, μια χαρά, προχωράμε δυνατά. Μπράβο», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Ο Γιώργος ήταν λιτός, δωρικός, όπως ο Αντώνης Καλογιάννης, έπιασε και τη βραχνάδα σε πολλά σημεία. Περιμένω να δω και τις επόμενες εμφανίσεις σου, είσαι ταλαντούχος κι έχεις πολλά να δείξεις», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

YFSF: Ελληνίδα τραγουδίστρια ως Ariana Grande! Την αναγνωρίζετε;

Ελληνίδα τραγουδίστρια μεταμφιέστηκε στη σκηνή του YFSF ως Ariana Grande την αναγνωρίζετε ποια είναι; Είναι κούκλα και από μόνη της αλλά με αυτή την μεταμφίεση έγινε πραγματικά εκθαμβωτική και άκουσε τα καλύτερα από τους κριτές.

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου.«Κάναμε την ιδανική αρχή. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα», σχολίασε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Κάνουμε μια πολύ όμορφη αρχή για μια πολύ όμορφη εκπομπή. Συγχαρητήρια κι ευχαριστούμε γι’ αυτή την υπέροχη αρχή», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Η Τάνια ήταν… Grande. Μπράβο και καλώς ήρθες κορίτσι μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Είχες απόλυτα αυτή τη χαριτωμένη αθωότητα. Να είσαι καλά, καλή αρχή», είπε μεταξύ άλλων η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμφίεση της σε Ariana Grande!

YFSF

Το show του ΑΝΤ1 έκανε δυναμική επιστροφή όπως φαίνεται και για ακόμη μια χρονιά οι εμφανίσεις αλλά και οι μεταμφιέσεις θα μας εντυπωσιάσουν πραγματικά.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί αλλά και άλλα πρόσωπα της showbiz θα βάλουν τα δυνατά τους για να κλέψουν τις εντυπώσεις για 6η συνεχόμενη χρονιά και να κερδίσουν για καλό σκοπό το χρηματικό έπαθλο