Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς πέρασε την ημέρα των ερωτευμένων χωρίς τον Μαραντίνη; Το βίντεο τα λέει όλα!

Μίλησε ανοιχτά και μείναμε κάγκελο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς πέρασε την ημέρα των ερωτευμένων χωρίς τον Μαραντίνη; Το βίντεο τα λέει όλα!

Αν θέλετε να μάθετε πώς πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου την ημέρα των ερωτευμένων χωρίς τον Μαραντίνη, έχουμε την απάντηση και το βίντεο τα λέει όλα! Το ανέβασε η ίδια στο κανάλι της και μείναμε κάγκελο με το πόσο ακομπλεξάριστη είναι...

Η παρουσιάστρια, έχει πάρει διαζύγιο με τον πατέρα των παιδιών της, Θοδωρή Μαραντίνη εδώ και πολύ καιρό. Το πρώην ζευγάρι, έχει άψογες σχέσεις και μάλιστα πρόσφατα είχαν βρεθεί και στο Λονδίνο για οικογενειακές διακοπές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με ένα βίντεο έπος στο κανάλι της στο YouTube, περιέγραψε καρέ καρέ πώς πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς... Βαλεντίνο, μιας και δηλώνει single! Σε μόλις 12 λεπτά, κατάφερε και έκανε όλο το διαδίκτυο να δακρύσει από τα γέλια, και έσπασε ρεκόρ προβολών. Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, ιδού:

Τα λόγια για την ημέρα των Ερωτευμένων χωρίς τον Μαραντίνη

«Δεν υπάρχει Βαλεντίνος, φέτος θα μπείτε στην ψυχολογία μου η οποία είναι αρκετά μοναχική, όχι μόνο δεν έχω βαλεντίνο αλλά και δεν θέλω βαλεντίνο», τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ακόμα νωπά τα πράγματα, οπότε δεν θέλω τίποτα τέτοιο στη ζωή μου»... Να τονίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι, γιόρταζε πάντα την συγκεκριμένη εορτή με λουλούδια και σοκολατάκια, και μάλιστα θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, ο χωρισμός τους γνωστοποιήθηκε στους fans και όχι μόνο περίπου το Πάσχα του 2019. Από τότε, ο καθένας έχει τραβήξει την δική του πορεία, πάντα όμως, με σεβασμό στα δύο υπέροχα παιδιά τους, τα οποία είναι και απόλυτη προτεραιότητα και για την Σίσσυ Χρηστίδου, και για τον Θοδωρή Μαραντίνη.