Κατερίνα Κουκουράκη: Η καταγωγή και η ηλικία της παίκτριας του YFSF - Την είδαμε πρώτη φορά στον ALPHA

Όσα δεν γνωρίζεις για την τραγουδίστρια

Κατερίνα Κουκουράκη: Η καταγωγή και η ηλικία της παίκτριας του YFSF - Την είδαμε πρώτη φορά στον ALPHA

Η Κατερίνα Κουκουράκη είναι μια από τις προσωπικότητες του YFSF που ξεχώρισαν από το πρώτο κιόλας Live. Εμείς σου βρήκαμε την ηλικία, την καταγωγή της και γενικά όσα δεν γνώριζες για την παίκτρια. Για πρώτη φορά την είχαμε δει στον ALPHA.

Στην σκηνή υποδύθηκε την Πάολα και κατέκτησε την 6η θέση. Μπορεί να τραγούδησε ένα κομμάτι μιας από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες και να «τρέλανε», ωστόσο οι φωτογραφίες της στο Instagram «τρελαίνουν» περισσότερο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και είναι 28 ετών. Το όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι σε ηλικία 10 ετών, οι γονείς της την έγραψαν στο Ωδείο, όπου και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου. Όταν τελείωσε το σχολείο, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει εφαρμογές multimedia και, παράλληλα, ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στο Fame Studio.

Στην συνέχεια αποφάσισε να σπουδάσει παρασκευή φαρμάκων και καλλυντικών, ενώ έκανε αρκετές μουσικές συνεργασίες σε studios ηχογραφήσεων, αλλά και μουσικά lives με την μπάντα της. Το 2016, έγινε η νέα frontwoman του συγκροτήματος Vegas, ύστερα από audition.

Την Κατερίνα Κουκουράκη την γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2011 μέσα από την συμμετοχή της στο Greek Idol 2 στον ALPHA. Εντυπωσίασε με την φωνή και την παρουσία της και κατάφερε να βρεθεί στα Live shows. Ωστόσο, αποχώρησε στο 3ο live.

Κάνοντας scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα πάθεις πλάκα με τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως επίσης διαπιστώσαμε, λατρεύει και τις αλλαγές στα μαλλιά.

Ποιος κέρδισε τελικά στο πρώτο live του Your Face Sounds Familiar;

Η εμφάνιση της Κατερίνας Κουκουράκη στο YFSF

Η Κατερίνα Κουκουράκη εμφανίστηκε στην σκηνή του YFSF ως Πάολα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Έκανε την τραγουδίστρια πάρα πολύ καλά και πήρε πολύ καλές κριτικές από την κριτική επιτροπή στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε να ερμηνεύσει το "Θυμό" της Πάολα και τα πήγε πολύ καλά, ενώ και εμφανισιακά η προσέγγιση της ήταν πολύ κοντά στης τραγουδίστριας.

Η ίδια απέσπασε πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή τόσο για την εμφάνιση της όσο και την προσέγγιση της στο τραγούδι και έκλεψε τις εντυπώσεις. Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

YFSF