Σοφία Καρβέλα: Αυτό το κείμενο πρέπει να το διαβάσεις! - "Προς όλους τους πιθανώς πληγωμένους"

Ανέβασε κάτι που πρέπει να διαβάσεις!

Σοφία Καρβέλα: Αυτό το κείμενο πρέπει να το διαβάσεις! -

"Το να συμπεριφέρομαι άσχημα στον εαυτό μου έχει γίνει κουραστικό". Αυτή είναι μια από φράση από το σύντομο κείμενο που ανέβασε η Σοφία Καρβέλα και το οποία αξίζει να διαβάζεις.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα πέρα από κομψή ή ταλαντούχα είναι και πολύ ευαισθητοποιημένη! Και αυτό το κείμενο αξίζει να διαβαστεί γιατί είναι για κάτι που ταλαιπωρεί όλους μας. Το άγχος, αλλά και το κατηγορώ στον εαυτό. Σήμερα Δευτέρα λοιπόν ας ξεκινήσουμε την εβδομάδα με μερικές λέξεις που έχουν αξία.

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε σαν story στο Instagram ένα το εν λόγω κείμενο παραπέμποντάς μας μάλιστα να διαβάσουμε το βιβλίο από την Byron Katie, "A Mind At Home With Itself".

"Ρωτάω ξανά και ξανά τι πάει λάθος με εμένα. Λοιπόν, τίποτα, απλώς πιστεύω τις αγχωτικές σκέψεις μου! Προς όλους τους πιθανώς πληγωμένους ανθρώπους, τις αδερφές και τους αδερφούς εκεί έξω, διαβάστε αυτό το βιβλίο από αυτήν τη μαγική γυναίκα Byron Katie. A Mind At Home With Itself

Έχει να κάνει με την αναζήτηση. Και το να δεις την αλήθεια για όλα όσα λέμε στον εαυτό μας και μας προκαλούν πόνο. Φτάνει. Το να συμπεριφέρομαι άσχημα στον εαυτό μου έχει γίνει κουραστικό. Κι εγώ μεγαλώνω. Και καθυστερημένα χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε εμένα και σε εσάς" έγραφε χαρακτηριστικά το κείμενο που ανέβασε η Σοφία Καρβέλα, η οποία να πούμε ότι πριν λίγο καιρό έκανε ένα πάρτυ υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του γιου της!

Σοφία Καρβέλα ανάρτηση

Το απίστευτο δώρο που έκανε γη Σοφία Καρβέλα στην Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε το απίστευτο δώρο που έλαβε από την Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της δεν την ξεχνάει λεπτό και πάντα θυμάται τα γενέθλια της.

Μπορεί να βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά της, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένεια της, ωστόσο έχουν καθημερινή επικοινωνία.

Και η Άννα Βίσση, επισκέπτεται συχνά την κόρη της με τον σύζυγο της και τα δυο της εγγόνια που λατρεύει.

Η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δώρο που έλαβε από την κόρη της. Ήταν ένα μακρύ εντυπωσιακό κόκκινο παλτό.

Άννα Βίσση δώρο Σοφία Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα: Η κόρη της Άννας Βίσση με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της αποκάλυψε ότι...

Η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της έκανε μια αποκάλυψη και είπε ότι...

Η Σοφία Καρβέλα είναι από τις γυναίκες που δε διστάζουν να φωτογραφίζονται ξανά και ξανά χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ και να δείχνουν στον κόσμο πώς είναι το πρόσωπό τους φυσικά.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie, με την οποία μας αποκάλυψε κάτι που δε γνωρίζαμε για εκείνη.

Σοφία Καρβέλα: Γενέθλια για την κόρη της Άννας Βίσση! Το μήνυμα λατρείας...

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια. Πίνοντας τσάι»

Δείτε την σχετική φωτογραφία: